Нова информация, че Samsung Galaxy S8 ще има скенер за ириси и двойна основна камера

От корейското издание The Korea Herald идва интересна информация, която разкрива, че Samsung се кани да добави в Galaxy S8 една от отличителните черти на Galaxy Note7, а именно неговия скенер за ириси. Изданието допълва, че компанията ще включи в телефона и двойна основна камера, която ще позволи на доставчиците на компоненти да компенсират загубите си от спирането на Galaxy Note7. Източник от един от доставчиците твърди, че Samsung никога не ползва една и съща камера за два модела в една флагманска серия, така че със сигурност ще има подобрение във възможностите на камерата на Galaxy S8.

Според него преминаването към двойна камера ще позволи на доставчици и на производители на модули за камерата да увеличат значително приходите си, тъй като се ползват два сензора с два комплекта лещи, което означава повече поръчки. От това ще се възползват компании като Samsung Electro-Mechanics, която ще осигури модулите за камерата на S8, производители на лещи за камерата (Sekonix) и за скенера за ириси (Kolen). Сензорите за този скенер в Galaxy Note7 са били доставяни от Partron и MCNEX и вероятно те ще ги осигурят и в Galaxy S8. Изданието посочва, че премиерата на смартфона най-вероятно ще бъде през февруари, което означава, че ще го видим в рамките на мобилния конгрес.

Източник: The Korea Herald

 • Този път ще бъдат предпазливи, дори да се отрази на новите "функции". Аз не искам разкази от хиляда и една нощ, да направят стабилен телефон, с издръжлива батерия- стига. Сорта от 3д тъч и неподвижният бутон преписан по друг начин от ябълката също няма да е зле. "Лисица два пъти в капан не влиза"- повече няма да има грешки... дори си мисля, че сега ще са много по-предпазливи какво произвеждат и качеството ще е още по-завишено. НЕ че вече имат място за грешки.
  Holon
 • От една страна след фала с Ноут би следвало да се опитат да изкарат много силен телефон с всичко най-добро което имат, за да им възстанови позициите. От друга страна, пак поради същата причина, е възможно да са доста предпазливи и консервативни, защото изникне ли нов проблем може да се отрази много сериозно върху бранта. За ме е интересно кой подход ще изберат.
  board
 • Всичко ще сложат.
  Holon
 • Дано да сложат и стерео говорители :)
  julianjulian10
 • Ще е доста готин.
  Holon