Нова промоция от GloBul и Sony Ericsson

Нова промоция от GloBul и Sony Ericsson
GloBul и Sony Ericsson обявяват съвместна промоция по повод премиерата на "Шифърът на Леонардо". От 19 май в магазините на GloBul и официалните партньори на компанията на цена от 269 лв. с ДДС ще се продава специална, ограничена серия на Sony Ericsson Z530i, чийто панел е украсен с мотиви от филма и предлага теми, картинки и мелодии, свързани с филма. Промоцията е валидна до 31 май 2006 г. или до изчерпване на количествата.
Друго предложение за феновете на "Шифърът на Леонардо" е Sony Ericsson K750i, който от 20 до 31 май 2006 г. ще се предлага само в собствените магазини на GloBul на цена от 489 лв. с ДДС и подарък луксозното илюстровано издание на книгата.

 • chilko, мерси за отговора, така и предполагах ;) и все пак някъде няма ли го този телефон, но да не е с договор
  Marseille
 • "SonyEricsson Z530i е с два дисплея, VGA камера с видео, Bluetooth, USB и инфрачервен порт, полифонични и мелодии, игри и и се предлага с абонаментните програми на GloBul при подписване на едногодишен договор. "
  chilko
 • абе мене ме кефи панела на Z-ката
  Marseille
 • Това е интересно :) Само дето аз си имам SE K750 и имам теми и картинки от филма (има ги в free сайтовете) а и съм чел книгата.
  Ironman