Телефоните на Samsung в България

Като опит за противодействие на сивия внос на мобилни телефони, "К & К Електроникс" - официален вносител на Samsung за България, разпространи официалното си становище за продаваните в страната телефони на корейската марка, които не са внесени от нея. Изглежда, част от неофициално внесените мобилни устройства дават повече дефекти от обикновено, имат неработещи функции и пропуски в локализацията, което е достатъчно, за да накърни имиджа на марката. Със съобщението се припомня, че фирмата не носи сервизна отговорност, нито гарантира сервизното обслужване на телефони, които не са внесени от нея. Това може да се провери чрез гаранционната карта и стикера върху кутията, посочващ вносителя. Единствените оторизирани сервизни центрове за поправка на телефони с марка Samsung са тези на "Мобилтел", "Германос" и "Омниаком".

  • Освен всичко друго, от посочените сервизи, са ми носили телефони да им ги дооправям, така че...всеки сам си прави сметката.
    1-GSM by АЛЕКГРУП
  • Глупости...Samsung винаги са си били калпави що се отнася за мобилна техника. При толкова недомислици трудно може да се каже кое е дефект ;) Само един гол дизайн не прави добрия телефон.
    Ironman
  • Ахх какви са маймуни, веднага гледат да се застраховат, а не мислят че и другите хора които внасят самсунг ги вземат от едно и също място! Познавам един човек който внася от Германия телефони Самсунг и как мислите дали са по лоши от тези които са на нашия пазар?!?!?! С две думи, моля не си купувайте телефони от другите магазини освен от М-Тел, Германос и Омниаком ..... за да не Ви се развали телефона :)))) смешно е това, явно им е паднала продажбите на телефоните
    Вили©