Нова реклама на Samsung се забавлява с опашките за iPhone

Нова реклама на Samsung се забавлява с опашките за iPhone
Последната видеореклама на Samsung за Galaxy S III не пропуска да се заиграе с новия iPhone и хората, които са готови да чакат на опашка за него. Рекламата се казва The Next big Thing is Already Here и общо взето, се опитва да убеди публиката, че всички, които чакат на опашка (за iPhone), си губят времето. Чакащите гледат със завист собствениците на Galaxy S III, които, изглежда, вече имат всички тези неща, които потребителите на Apple "не са получили миналата година". Samsung дори си позволяват да прокарат идеята, че iPhone е за по-старото поколение, чрез младеж, който пази място, което се оказва, че е за родителите му.

Препоръчани оферти

 • Пази боже. Добре, че не съм верен фен дори и на Епъл. Вярно е, че феновете правят пари както при Епъл така и във спорта, но тъпо е да си фен с единствената цел да движиш машина за пари.
  metaflute
 • Samsung могат само да мечтаят за толкова верни фенове. Може да са зомбирани, може да са всякакви, но всяка компания би се радвала да ги има. А Самсунг ще си останат с рекламите.
  strk
 • http://youtu.be/XNBP18nrRdw
  AntonV70
 • Знаех си, че ще измислят нещо от Самсунг по случая. Не е вече толкова оригинално. Трябваше малко по-брутално да я докарат рекламата, но и така става.
  metaflute
 • Аз само да спомена, че синеенето не е от pentile подредбата. Всичко е от софтуерните цветови настройки. При Galaxy Nexus примерно, който не ползва настройките на Самсунг, няма такова синеене (екраните са с еднакви матрици). В XDA има приложения, с които се коригират настройките, но искат руут естествено, а по - не запознатите потребители няма да седнат да ровят в XDA, някои пък не искат да имат суперюзър права. Тъй или иначе това синеене не се забелязва в ежедневна употреба, ако не тръгнеш да сравняваш. ------- Относно рекламите - в началото бяха весели, но вече стават банални и омръзват.
  E34v8
 • В случай, че можете да четете:
  aPhone
 • Е виждаме металния айфон колко е качествен!Поне пластмасата на С3 не се люпи!
  t1ri
 • Абе смешко ти виждал ли си дисплея на С3 на живо бе?Какво от това като е пентаил матрицата?Само ще се съглася със теб,че синее,това е недостатъка на дисплея!И на Ноут 2 не е ер ги би матрицата а пак е пентаил!
  t1ri
 • Не веднъж съм казвал и пак ще го направя - трябва да има конкуренция - тя е от полза на нас потребителите. Всеки да ползва както и каквото му е удобно и да не нарича другите боклуци, защото е глупаво. Не знам от колко време ползвате смартфони, аз лично от Nokia 9110 (не си я взех 99, а 2002 г.) Но е показателно, че за 8 години нещата вървяха супер бавно със Симбиан-а, докато сега за последните 4-5, откакто има iOS и Android - всяка година нещата минават на по-високо ниво. Симбиан затова загина.
  TRG
 • [Youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8y-62FJiEXQ&feature=relmfu[/Youtube]:P:P:P:D;)(whistle)
  Beчния
 • Простаци ползват само такива приложения. Но браво на хората които правят тези приложения айшит айси.тир айфарт и подобни простотии и се подиграват на хората като им плащат на тия неща. :D Кой би платил за подобна простащина. iPhone users :D
  edis_feyziev
 • Apple печели $10,000 на ден от iFART apps. http://venturebeat.com/2008/12/23/iphone-fart-app-pulls-in-nearly-10000-a-day/ Някъде четох, че тия приложевия са 1900 или 19000 ! Като тях има и айбира, айсамобръсначка,айлазер,айтоалетна.... все куп полезни приложения.:D
  buttman
 • [Quote]Че айфоня като е метален, да не е по-качествен? А за безполезните приложения - май не си влизал в Апстор-а....[/Quote] http://www.mobilebulgaria.com/news/23987/в-app-store-има-400-000-зомби-приложения-твърди-adeven
  vYv
 • [Quote]за мен самсунг с3 е БОКЛУК защото е пластмасов и има куп безполезни приложения[/Quote] Приложенията се махват с руутване. Слагаш си чист 4.1 и простотиите на Самсунг изчезват. Най-големият проблем е - pentile subpixel. От метри можеш да забележиш отвратителното синеене на екрана. Как въобще е възможно да продават за над 1к лв. такъв безобразно сгрешен телефон?! Galaxy Note 2 вече не е pentile и разликата и в резолюцията и в цветовата коректност е огромна.
  aPhone
 • Че айфоня като е метален, да не е по-качествен? А за безполезните приложения - май не си влизал в Апстор-а.... А вие останалите сте много зле - видеото е относно овцете които спят пред магазините за да вземат последния и най-нов айфоун. Ако вие се припознавате като овце - ваш си проблем!!!
  fintaraBG
 • [Quote][Quote]Tук сте се събрали купчина тотални комплексари, които дори не изпозлвате толквоа телефоните си, сигурно, не знаете какво искате, спорите и се опитвате да докажете, че Андроид е номер едно. Е, аз нямам нужда да се занимавам с такъв идиотизъм. [/Quote]Aко ми беше пред очите щях да ти бия гадната муцуна от асфалта!!!Ти си някакво болно мозъче което се прави на много велик! [/Quote] Хахаха! ПеУнишкия бег е на линия!
  InLine
 • за мен самсунг с3 е БОКЛУК защото е пластмасов и има куп безполезни приложения(angry)
  apple_knows
 • Че аз и 4 инчовия Галакси С си го използвам със двете ръце защото ми е по удобно така!
  t1ri
 • Абе то и ти си боклук ама никой не ти го казва,ама аз пак ти казвам,БОКЛУК СИ!ЩЕ ТЕ НАРИЧАМ ТАКА ДОКАТО НЕ КАЖЕШ ЗАЩО СПОРЕД ТЕБ С3 Е БОКЛУК!
  t1ri
 • Никой не е познал посланието на гнусмас, а то е:" за да ползвате нашите изделия трябва да използвате и двете си ръце" видно и от рекламата...
  InLine