Появиха се технически детайли за Asus Padfone 2

Появиха се технически детайли за Asus Padfone 2
Премиерата на ASUS Padfone 2 може и да е чак на 16 октомври, но това не попречи информацията за техническите характеристики на телефона вече да се появи онлайн. Това стана благодарение на форума на китайския сайт Mobile01, където беше публикувана снимка, по всяка вероятност на опаковката на телефона. Някои от подробностите, които се виждат на снимката, вече са ни известни, но други със сигурност допълват картината, макар те да се отнасят само до телефона. Padfone 2 ще разполага с 4,7" дисплей с HD резолюция. На кутията пише Super AMOLED и IPS+, но на практика няма как и двете да са верни. Както вече стана ясно, устройството ще работи с четириядрен процесор Snapdragon S4 и ще разполага с 2GB RAM и камера с 13МР резолюция. Телефонът ще има и HSPA+, и 4G LTE възможности. Батерията му е с капацитет 2140 mAh, а дебелината на корпуса на Padfone 2 ще е 9 мм, което означава, че ще е малко по-тънък от оригиналния Padfone.

http://www.pocketdroid.net/asus-padfone-2-full-specs-sheet-revealed/

 • Първо вчера не го видях защото разглеждах снимката от телефона и ми излиза малка. Второ мисля че става въпрос за недоглеждане - избрали са готова икона за графичното означение без да забележат че вътре има надпис на различен тип дисплей.
  AVKansazov
 • [Quote]Пише "Super IPS+" къде го видяхте това super amoled?[/Quote] super amoled - пише вътре в самата иконка, с много дребни букви. Може би едното е дисплея на телефона, а другото е дислея на приставката която го прави таблет.
  kiko7772
 • като ще разполага с 4.7 инчов дисплей означава, че няма да може да се ръгне във стария padfone station
  GSMaster
 • [Quote]Пише "Super IPS+" къде го видяхте това super amoled?[/Quote] На втората иконка, отляво надясно. Най-вероятно снимката е фалшива.
  aPhone