Нова вероятна снимка на Samsung Galaxy S IV

Нова вероятна снимка на Samsung Galaxy S IV
Слуховете около следващото издание на Galaxy S се засилват преди вероятната му премиера през пролетта - след информацията за възможните технически характеристики онлайн се появи нова снимка, за която се твърди, че показва смартфона. За разлика от предишната тя показва традиционния централен хардуерен бутон и като цяло предлага малко по-различен дизайн на корпуса от този на Galaxy S III. Изображението е открито в албумите на Picasa, където е престояло месец под името Galaxy S IV GT-I9500 Product Image, без да бъде забелязано.

Особеното при него е високата му резолюция, каквато обикновено не сме свикнали да откриваме в появили се по-рано от очакваното снимки на нови продукти и предполага известна доза компютърна манипулация. Засега не е ясно дали кадърът е реален, но съществува голяма вероятност да не е, така че засега не го приемайте за чиста монета. Още повече че собственик на албума е хонконгски ученик.

https://picasaweb.google.com/lh/photo/Rf0s4C83CCwBCcL2FS-FQtMTjNZETYmyPJy0liipFm0

 • Нищо против Ноут 2 страхотен смартфон, но той е специфичен, не е за всеки. Плюс това продажбите на Ноут 2 няма да достигнат тази масовост при С3. Както стана със С2 така стана и със С3, продажбите сами говорят за модела! Не си мислете, че съм заслепен фен на Самсунг, минал през повечето топ модели на Нокиа, имал съм и айфони (да не дава господ повече такова зло) също така имах и един Дизаер ХД, Арк С, но с ръка на сърцето го твърдя, че по-стабилни устройства под андроид от Самсунг Галакси серията няма. Относно пластмасата, за мен лично изработката е достатъчно качествена и красива.:) [Quote]Отговор » Виж новината Тема: Re: Нова вероятна снимка на Samsung Galaxy S IV [Re: Ванката] Автор: mchalakov Дата: 23.01.2013 23:53 Ти откъде знаеш аз какво съм прочел и какво не съм. Единственото от което се дразня е че щом един човек си купи нещо никога не се отказва от въпросната марка дори и да се е набутал много.Не ми сравнявай iphone моля те защото в този форум темата Apple андроид е болна. Да както и iphone беше най-добрият ....беше... Само че не всеки си слага калъфче на сапуна Какво му е различното на хардуера от всички други хиляди устройства с андроид през 2012... Уникален и неповторим [/Quote] Е в такъв случай пластмасата не ви е виновна! Нали знаете на калпав х*й топките му криви.:D
  Ванката
 • [Quote]Самсунг Галакси С3 е най-добрия андроид смартфон на пазара, каквото и да си говорите, колкото и да се дразните, но това е факт.[/Quote] Абе, точно днес го гледах S3 до моя Note 2 и някакси не съм съгласен с теб :)
  KOBRETI
 • Ти откъде знаеш аз какво съм прочел и какво не съм. Единственото от което се дразня е че щом един човек си купи нещо никога не се отказва от въпросната марка дори и да се е набутал много.Не ми сравнявай iphone моля те защото в този форум темата Apple андроид е болна. Да както и iphone беше най-добрият ....беше... Само че не всеки си слага калъфче на сапуна :D Какво му е различното на хардуера от всички други хиляди устройства с андроид през 2012... Уникален и неповторим :D :D
  mchalakov
 • [Quote]Нали това е форум,всеки си дава мнението/коментар [/Quote] Да, но някои говорят наготово. Прочели тук-там нещо по форумите и повтарят, като латерни едно и също, \"евтина пластмаса\", \"пластмаса за 5ст..\", \"кофички от кисело мляко\" и други такива простотии.;) Самсунг Галакси С3 е най-добрия андроид смартфон на пазара, каквото и да си говорите, колкото и да се дразните, но това е факт. Самсунг Галакси С4 отново, ще бъде най-добрия андроид смартфон тази година и не само, като обвивка, както някой се изрази, но и като хардуер. п.с. За разлика от айфон 5, С3-та ми не се люпи дори, когато е в калъфче!
  Ванката
 • Ти май не си използвал чист Android...ааахааа тя е скъпа китайска пластмаса :D лъскавка... Ама не разбирам защо някой като каже нещо лошо и веднага се почва: \"хейтър\" ,\"зор да се мрази\". Това е моето мнение,ако искаш го приемай не ти опирам пистолет в главата... :D Нали това е форум,всеки си дава мнението/коментар :D :D
  mchalakov
 • Евала за коментара брато, Октай е национален герой(yes) Добре че самсунг си прави сам компонентите за да прави и най яките телефони на добра цена!
  Beчния
 • [Quote]И най-важното: Никой, ама никой не ви опира газов пистолет в главата и не ви кара да го купувате, нали! [/Quote] :D (yes)
  Вито
 • Мразенето на Touchwiz мисля че остаря - сега е страхотна добавка към Samsung телефоните!!! За пластмасата без коментар... Ако е метал - що е тежко, що е 170.145 грама, що не знам си какво... Ако е пластмаса - що е пластмаса... Нали се сещаш че не е като пластмасата на евтините китайски 'телефони'... Зор да се мрази, мрази, мрази. Нека първо излезе телефона, па после го мразете, duh. :X И най-важното: Никой, ама никой не ви опира газов пистолет в главата и не ви кара да го купувате, нали!
  fintaraBG
 • е ама поне с нещо да се отличава от стария модел.Абсолютно всички галаксита си приличат - само екраните са им ралична големина.От Samsung \"акат\" нов модел всеки месец.С тази евтина пластмаса(напомня ми за Siеmens A50) .Да по-голям и по-заоблен е! Прилича на онова нещо(телефон/таблет) Note...хахха извинете Galaxy Note. От сега му знаем характеристиките дори и без да изтича информация: - по-голям екран - по-бърз процесор - нова версия на гадния интърфейс на Samsung touchwiz - по-тънък с 0.3333333% от галакси 3 1 година по-късно страхотен напредък - Wooohooo :D
  mchalakov
 • Хората не си купуват Лада с \"хардуера\" на BMW 7 серия!
  Вито
 • На мен ми хареса
  evir
 • Който си купува телефон заради външния му вид и опаковката на хардуера, само по себе си говори към коя група индивиди се припознава и той самия.
  nikolaiii
 • Като цяло си прав.:) Но според мен има разлика във формата, тя наподобява малко Сони Ериксон Нео. За гледай се в ръбовете, в досега представените снимки наистина приличат на С3 и Ноут 2, но тази от първия ми пост е различна..
  Ванката
 • Това не е точно калъф, а заден капак какъвто си е оригинален с прикрепена кожа към него за дисплея :) Остави, тук не говорим за това. Ясно е, че който си пази телефона няма проблем. Самата пластмаса на S3 е много тънка дори сравнена с моя Галакси Дуос. Просто ми писва да виждам едни и същи телефони с различни имена, и то само цифрите им в края :)
  Вито
 • Дай ми твоята 808 за 5 месеца и няма да я познаеш.:D Това, че твоя човек се е сетил (след дъжд качулка) да си вземе сега калъф не го оправдава, че не си пази вещите! Моята е на малко повече от неговата и е все едно сега излязла от магазина.;)
  Ванката
 • Нищо не прехвалвам, имам пред очите си една S3 на 5 месеца с изподраскан панел, човека сега си купи някакъв заден панел с кожа за дисплея. И не, визуална никаква разлика между S3 и сегашните снимки на S4 ;)
  Вито
 • Има разлика. А бе вече не ви ли писна с тая пластмаса? Моя няма и една драскотина, пукнатина и други такива глупости, същото е и със С2. Ползвайте си прехвалените Нокии, Айфони и т.н.т.;)
  Ванката
 • И каква е разликата с белия? И Самсунг почна като Айфон, сменят едни цифри в името на телефона, а в панела почти никаква разлика. Еднакви са ми всички! Остава пак да е от скапаната пластмаса с каквато е S3 и ще заспи...
  Вито