Samsung пусна ъпдейт до Android 4.1.2 за Galaxy S II

Samsung пусна ъпдейт до Android 4.1.2 за Galaxy S II
Galaxy S II е един от най-популярните смартфони на Samsung, който до голяма степен стои в основата на днешния успех на компанията. Затова не е изненадващо, че компанията продължава да осигурява софтуерна поддръжка за устройството, което вече е на почти две години. Според информация на сайта SamMobile обновяването до Jelly Bean (Android 4.1.2) вече е започнало и първо ще достигне до испанските потребители, които имат свободно закупени телефони. Те ще могат да го инсталират безжично или чрез приложението KIES.

Сред промените са нов интерфейс, който е като този в Galaxy S III, и куп познати и полезни функции като Direct Call, Smart Stay, Pop-up Play, подобрени TouchWiz уиджети, Google Now, нова система за нотификации, два режима на основния екран и като цяло по-плавна работа, благодарение на технологията Project Butter. Засега обновяването е достъпно само в Испания, но с времето ще достигне и до други региони.

http://www.sammobile.com/2013/01/23/samsung-rolls-out-android-4-1-2-jelly-bean-update-to-the-galaxy-s-ii/

Аксесоари за:
 • Много съм се зарибил да го кача и аз, би ли споделил как да се справя, писал сам ти бележка за личен и на емайла ти,за може по скайпа да ме опътиш.(beer)(yes)
  Beчния
 • Софтуерът работи перфектно, усеща се много по-бърз от 4.0.3, движенията са по-плавни... имате повече контрол върху тях, за разлика от нелицензираните изтекли firmware-и .. за сега в този не съм открил абсолютни никакви бъгове и засечки. Благодаря на Samsung за добрата работа, чакането си заслужаваше.
  D.Angelov
 • Odin
  fintaraBG
 • Да. браво на самсунг
  evir