Нова версия на очилата Spectacles се появи в сайта на FCC

Нова версия на очилата Spectacles се появи в сайта на FCC

Компанията Snap, която стои зад популярното приложение Snapchat, се готви да пусне нова версия на очилата с вградена камера Spectacles. Това вероятно ще стане скоро, защото устройството се появи в сайта на FCC, което подсказва, че премиерата не е далеч. Документите са сериозно редактирани и не включват снимки или потребителско ръководство, но на места се споменава името Model 002.

Защо 5G мрежата на А1 стана 5G ULTRA

Защо 5G мрежата на А1 стана 5G ULTRA

От документацията става ясно, че устройството ще поддържа 802.11ac Wi-Fi и ще може да работи в 5GHz честотна лента за по-бързо прехвърляне на заснетото към телефона на потребителя. Вместо физически FCC ID етикет джаджата ще има електронен, който ще е достъпен през приложението, което подсказва, че рамката може да е с различен дизайн. Според скорошни слухове компанията работи по два нови модела очила, но единият от тях е планиран за следващата година.

Едното устройство ще включва малки промени спрямо съществуващия продукт като подобрена работа, водоустойчивост и нови цветове, а другото ще има двойна камера и GPS приемник и може да се продава на цена 300 долара. Припомняме, че Snap имаше проблеми в продажбите на първата версия на Spectacles и по-късно трябваше да отпише 40 милиона долара заради залежали инвентарни наличности.

Източник: Variety