Нови детайли за Huawei P50

Нови детайли за Huawei P50

Ако всичко върви по план, Huawei би трябвало да представи новата си серия смартфони P50 до няколко месеца. Междувременно в китайската социална мрежа Weibo се появиха и някои детайли за устройствата в нея.

Стандартната версия изглежда ще предложи дисплей с честота 90 херца, а Pro вариантът може да достигне до 120 херца. Те ще са оборудвани с чипсети Kirin 9000 и 9000e, а освен това отворът за селфи камерата ще е централно в горната част на екрана.

Компанията ще продължи да работи в партньорство с Leica по отношение на основната камера. Най-сериозно подобрение тук се очаква при зуум възможностите, като може да видим до 200-кратно приближение.

Huawei P50 може да предложи още мощности на жично зареждане до 66W и безжично до 50W. Интересна е информацията, че от компанията дори обмислят въвеждането на мощност до 135W. В софтуерно отношение серията изглежда ще използва базираната на Android, EMU11. Сред останалите параметри са още четири говорителя за съраунд звук и подобрен вибрационен мотор.

Преди време лийкърът @RODENT950 сподели данни за размерите на екраните на трите очаквани модела в серията. Huawei P50 изглежда ще има дисплей с диагонал 6.1 или 6.2 инча, Pro вариантът ще е 6.6-инчов, а Pro Plus версията ще е с 6.8-инчов екран.

Източник: Weibo

  • Безсмислено е да се плюе по някаква марка така. Ако не бяха санкциите нещата в техносвета може би щяха да изглеждат много по различно с Huawei като силен бранд и конкуренция. В момента са минало, и единствено остават Apple и Samsung, цените си вървят нагоре, махат повече отколкото добавят, а другите брандове все още не са водещ фактор, а не е ясно много бъдещето им. Това, което не харесвам и си беше и така и преди ограниченията е твърде слабата софтуерна поддръжка. Сега пък съвсем я няма.
    PanasonicMobile
  • Ти пак ли се появи от дупката ? Връщай се там, защото вече не само от Huawei те търсят и рано или късно ще те намерят, жалко тролче :) А ти не от година, а отдавна си фитка :) :) :)
    Боби13
  • В допълнение - жълта копирана сапунерка, с камера Leica, жълт процесор и операционна система без официална поддръжка, без Google Play! И този "невероятен" продукт може да бъде ваш за "невероятната" цена от над $900! Нищо, че за тези пари ще си купите Apple или Samsung....Тези са фитка от година, но явно клатят шепа продажни нашенци за жълти стотинки и те драскат по сайтовете.
    strikercho