Нови по-достъпни безжични слушалки с ANC от Sony

Нови по-достъпни безжични слушалки с ANC от Sony

Sony представи нов модел безжични слушалки, които обхващат ушната мида и включват технология за активно шумопотискане (ANC) - WH-CH710N. Моделът разполага с технология за следене на околната обстановка, наречена Dual Noise Sensor Technology, която се използва за регулиране на нивата на шумопотискане.

Подобно на популярните WH-1000XM3, и тук е налична опция за автоматично превключване към подходящия режим на ANC. Всяка слушалка има два микрофона, които са насочени напред и назад, а това позволява прецизно улавяне на околните звуци. Подобно на все повече модели, WH-CH710N предлага и опция за възпроизвеждане на околния шум.

За качествен звук се разчита на 30-милиметрови говорители, които са поставени в лека и удобна конструкция. Наушниците изглеждат доста големи и би трябвало ефективно да обхващат ушната мида. Отделните слушалки могат да се завъртат, а рамката е регулируема. Sony WH-CH710N предлагат до 35 часа издръжливост с един заряд на батерията и се поддържа технология за бързо зареждане.

Моделът разполага с хардуерни бутони за управление на силата на звука, превключване на режимите и включване/активиране на виртуален асистент. Бързото сдвояване е възможно през NFC, но, разбира се, връзката може да бъде осъществена и директно през Bluetooth. Слушалките, разбира се, ще могат да бъдат използвани и за разговори. Те ще се предлагат в син, бял и черен цвят с цена от 199 долара. Предварителните поръчки в САЩ започват още този месец.

Източник: Sony

Оферти на деня


Втора употреба с гаранция