Нови рендъри показват как може да изглежда iPhone SE 2

Очакваме през пролетта Apple да представи второто поколение на iPhone SE, а според слуховете новото устройство би трябвало до голяма степен да прилича на iPhone 8. Сега благодарение на лийкъра OnLeaks и сайта iGeeks Blog разполагаме и с нови рендъри на предполагаемия смартфон.

Те показват устройство, което включва дисплей с диагонал 4.7 инча с дебели рамки под и над него, а под екрана е поставен и сензор за системата Touch ID. Отзад изглежда ще има стъклен гръб с матово покритие, а основната камера ще е единична.

Очакваме iPhone SE 2 да включва чипсет A13 Bionic в комбинация с 3GB RAM, както и нова LCP антена, която би трябвало да подобри мрежовата свързаност. Освен това смартфонът най-вероятно ще разполага и с Lightning порт за зареждане и прехвърляне на данни. Възможно е устройството да дебютира през март със стартова цена от 399 долара.

Източник: iGeeks Blog

 • Наистина ако това е крайния дизайн за мен е разочароващ. Очаквах тези размери, но без бутон, а с ноч и съответно дисплей около 5,5 инча в тялото на iPhone 7.
  А иначе що се отнася до цената, не си прав. За пример в Германия един iPhone 11 Pro 64GB е 1149 евро, което е напълно идентично с цената в България. Същото се отнася и за всички останали модели.
  iWolff
 • И се га се пита - iPhone SE 2 за 399$ с гаранция или Xiaomi Mi 9T Pro за 420$ без гаранция. И къде видя 399$?
  Щото 399$ дори и да излезе в което малко ме съмнява е само за Сащ и то без платено ддс, плаща се в замисимост от Щат.
  За хубавата Европа ще дойде към 400-450 евро.
  За скапаната Европа дето не ни броят за слива като нас, ще дойде към 1200лв...
  Та за какъв бюджетен Айфон ми приказвате? Едновремешен дизаин с копче над 1000лв...ще се продава "яко" на марта в сряда.
  Victormihov
 • На мен пък ми харесва. Особено на размер. Предполагам, че доста хора ще му се зарадват.
  Ако направят и бутона като на Meizu - леко натискане Back, силно натискане Home, направо ще е супер.
  Не че ще го купя само за ради размера за 1000 лв., ама си е вариант ако човек не иска баница.
  Сега си взех Samsung A40 за служебен. Ами голям е, въпреки, че на пазара няма по-малък.
  Голям не е, просто за мултимедия и всичко останало малкият дисплей е отживелица... За мен и 6 инча вече е малък, но явно има хора, които искат телефони с по-малък дисплей :)
  Боби13
 • Аз ще си го взема живот и здраве сега ползвам SE и го чакам с нетърпение SE2
  Hitreca Hitrecov
 • На мен пък ми харесва. Особено на размер. Предполагам, че доста хора ще му се зарадват. Ако направят и бутона като на Meizu - леко натискане Back, силно натискане Home, направо ще е супер. Не че ще го купя само за ради размера за 1000 лв., ама си е вариант ако човек не иска баница. Сега си взех Samsung A40 за служебен. Ами голям е, въпреки, че на пазара няма по-малък.
  ipolit
 • Ретро дебели рамки за хиляда кинта, 2020 г. Перфе. А, и да не хваща очи една камерка. :lol:
  Вито
 • И се га се пита - iPhone SE 2 за 399$ с гаранция или Xiaomi Mi 9T Pro за 420$ без гаранция.
  aladin