Нови снимки на LG Nexus плюс повече данни за характеристиките (обновена)

Нови снимки на LG Nexus плюс повече данни за характеристиките (обновена)
След слуховете, че LG ще направи един от следващите телефони в серията Nexus, успяхме да видим и първите снимки, които най-вероятно показват въпросното устройство, но това все още не е напълно сигурно. То е с номер E960 и е базирано на модела Optimus G. Благодарение на потребител на XDA-Developers можем да видим нови снимки на смартфона, а освен това научаваме и повече за техническите му характеристики. Скоро очакваме и видео на телефона в действие.

Повечето от тях вече не са изненада - очакват ни четириядрен процесор Snapdragon S4 Pro с работна честота 1,5GHz и графичен ускорител Adreno 320, 2GB RAM и едва 8GB вградена памет без опция за добавяне на карта. Налице е и 4,7" HD дисплей с пикселна гъстота от 320 ppi. Основната камера е с резолюция 8МР, а сред характеристиките изглежда липсва съвместимост с LTE мрежи. Последното плюс ограничената памет засега са най-големите изненади около телефона, но е възможно да има различни варианти с LTE и повече памет.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1929142

Ново
Междувременно The Verge писаха, че в инвентарната система на веригата магазини Carphone Warehouse се е появила информация за телефон с името LG Nexus 4, който ще е наличен в черно и бяло.

 • Мисля, че цената на 8GB флаш памет беше $3-$5. Също така като софтуерна платформа за разработчици, Nexus ще трябва да има място за тестваният софтуер, а игрите вече са над гигабайт и продължават да растат. Няма причина да не направят 16GB модел. Другото което се сещам е, че Optimus G е с универсалният Qualcomm MDM9615 клетъчен модем. Той става и много популярен напоследък покрай iPhone5 и другите устройства, а има и защо, тъй като е ново поколение всичко в едно 28nm продукт с намалена консумация на ток. Би било глупаво да държиш такъв змей под капака с деактивирано LTE.
  A4i
 • [Quote]Незабравяй,че тепърва ще навлизат а-15 във мобилните устройства,а 4ядрен а-15 си мисля,че ще е по производителен от този крайт![/Quote] Не го забравям, но първо А15 се бави повече от очакваното и второ всички обявени чипове са само с 2 ядра. Така че за четириядрени А15 вероятно ще почакаме. А и като се появят разликата с крайтовете няма да е чак толкова голяма. И все пак ако наистина вградената памет не е поне 16GB и 32GB се губи целия смисъл от всичко друго.
  board
 • наистина досега основното им слабо място бяха ъпдейтите. един телефон nexus ще е лишен от този недостатък. интересно дали наистина ще се казва lg nexus 4.
  chilko
 • Всичко друго е добре но това не е нормално: [Quote]едва 8GB вградена памет без опция за добавяне на карта[/Quote] Не ми се вярва да е истина, но ако е истина е много голям минус за този телефон.
  nycon
 • [Quote] едва ли ще има по-добър процесор в следващата година,[/Quote] Незабравяй,че тепърва ще навлизат а-15 във мобилните устройства,а 4ядрен а-15 си мисля,че ще е по производителен от този крайт!
  t1ri