Нови снимки показват безрамковия дисплей на Huawei Mate 30 Pro

Нови снимки показват безрамковия дисплей на Huawei Mate 30 Pro

Дни преди премиерата на 19 септември в интернет продължават да се появяват снимки на Huawei Mate 30 Pro, но този път сред тях има и кадри на реални устройства, които дават по-добра представа за интересния дисплей на телефона. Както знаем, той е с waterfall дизайн, което означава, че двете му страни са извити почти на 90 градуса, което позволява премахването на страничните рамки. Устройството изглежда изключително футуристично и напомня на представения наскоро Vixo NEX 3, който също залага дизайн с подобен дисплей. Вчера видяхме серия от официални снимки на всички модели в серията.

Забелязваме тройната предна камера – един от сензорите вероятно е за системата за 3D лицево разпознаване, а останалите са за селфита. Отзад се вижда четворна основна камера, която според досегашната информация ще предложи два 40МР сензора (стандартна и ултраширокоъгълна леща), 8МР сензор с телефото оптика и 3D ToF сензор. Нова информация от Китай разкрива, че камерата има нощен режим с ултрависока резолюция и може да записва видео с кадрова честота 7680 fps, което вероятно е постигнато със софтуерна интерполация.

Останалите детайли от снимка на демонстрационна поставка за серията, която е споделена от ITHome, включват чипсет Kirin 990, батерия с капацитет 4500 mAh с поддръжка на зареждане при 40W жично и 27W безжично, а операционната система е Android 10 с интерфейс EMUI 10. Както вече стана ясно, устройството няма да включва услугите и приложенията на Google и поради това в началото ще се продава само в Китай.

Заедно с това Ивън Блас сподели снимка на задните панели на Mate 30 и Mate 30 Pro, която показва цветовете, в които ще се предлагат телефоните – Space Silver, Cosmic Purple, Black и Emerald Green. Дизайнът на панелите обаче до голяма степен е идентичен. Междувременно от Китай се появиха още реални снимки на телефоните, включително и на техни демонстрационни макети, които показаха тънката странична рамка на Mate 30 и впечатляващия дисплей на неговия по-скъп събрат. Mate 30 вероятно ще има по-скромна основна камера и по-малка батерия, а освен това изглежда няма да има система за 3D лицево разпознаване. И двата обаче ще имат вградени в дисплея сензори за отпечатъци.

Ново

Появи се и видео са разопаковане на устройството.

Оферти на деня

  • И как ще се хваща тоя телефон. За ушите ли или ще има друга дръжка...отдолу?! Със сигурност има palm rejection технология.
    chilko
  • И как ще се хваща тоя телефон. За ушите ли или ще има друга дръжка...отдолу?!
    propov