Новите пакети за роуминг в ЕС на Telenor дават повече мегабайти и минути

Новите пакети за роуминг в ЕС на Telenor дават повече мегабайти и минути

Telenor обнови допълнителните си пакети за роуминг в Европейския съюз Call & Surf EU и те вече включват повече мегабайти, съобщения и мегабайти за мобилен интернет. Пакетите отново са с валидност 1, 3 и 7 дни, като съответно предоставят 100 минути за разговори с мрежите във всички страни от ЕС, 100 текстови съобщения и 100 МВ за мобилен интернет за 3,99 лв, 200 минути, 200 SMS-а и 200 МВ за 9,99 лв и 400 минути, 400 SMS-а и 400 МВ за 19,99 лв. Както и досега активирането става чрез номер *105#, SMS до кратък номер 501 с текст „1“, „3“ или „7“ и през сайта http://lp.telenor.bg.

Телекомът пуска и промоционални цени на месечните пакети Call Abroad с включени минути за международни разговори до мрежите в държавите от Зона 1 и Зона 2, и Зона Балкани, които включват всички мобилни и фиксирани мрежи в Европа, САЩ, Канада, Русия и Япония. Пакетът Call Abroad с 25 включени минути за международни разговори е на цена от 2,99 лв., а Call Abroad с 50 минути за разговори струва 4,99 лв. Пакетите са месечни и се подновяват всеки месец автоматично, а промоционалните цени са валидни, докато избрания пакет не бъде деактивиран от потребителя.

Оферти на деня


Втора употреба с гаранция

  • До колкото ми е известно това е единствено за абонаментните програми. Иначе си представлява последен напън да изкарат някой лев/евро, че догодина и по-догодина ЕК им реже този измислен метод за изкарване на пари... http://europa.eu/youreurope/citizens/travel/money-charges/mobile-roaming-costs/index_bg.htm
    TRG