Новите приложения за Windows Phone са се увеличили с 40%

Новите приложения за Windows Phone са се увеличили с 40%
От пазарната премиера на Windows Phone 8 в края на октомври досега броят на новите приложения, изпратени за разпространение в Windows Phone Store, се е увеличил с 40%. Това показва нова статистика от Microsoft, а тя е причина компанията да остави активна възможността за публикуване на нови приложения и по време на празниците. В този период ще има пълен екип от служители, които да обслужват авторите на приложения и да оценяват и одобряват разработките им. Microsoft отново изтъква, че в процеса на публикуване са направени редица подобрения, но въпреки тях по време на празниците ще са нужни до 5 работни дни за разглеждане на заявките. Такива няма да се обслужват на 24 и 25 декември и на 1 януари.

http://blogs.windows.com/windows_phone/b/wpdev/archive/2012/12/12/app-certification-holiday-schedule-open-for-business.aspx

 • Плюс това самата ОС е толкова ограничена, че колкото и приложения да се появят, пак ще липсват много неща заради самата ОС (Примерно гаджети). - КАЗВАШ ГАДЖЕТИ НЯМА!!!! Аааа това ще да е нещо ново в операционните системи????
  Динко Господинов
 • Е именно, де - тъкмо защото не бройката е от значение, увеличението не значи нищо. Пък и Майкрософт не плащаха ли солидни суми, само и само да пишат приложения за тяхната ОС? Така че определено количеството приложения не е мерило за успех.(whistle) Плюс това самата ОС е толкова ограничена, че колкото и приложения да се появят, пак ще липсват много неща заради самата ОС (Примерно гаджети).
  mkpetrov
 • 40% в сравнение с кое... общия брой в маркета или в сравнение с постъпващите приложения миналата година... всичко е маркетингови пинизи като почнат да говорят с точни цифри може и да почна да вярвам от единия край - ама и тогава не е сигурни а сигурното е че в уинмаркета е ..мъка не че няма боклук и на другите ОС ама има и избор !
  Bullstar
 • При всяко положение програмите които ползвам, а ги няма за WP не са една или две. А като включим и това, че играя игри, разликата става огромна.
  board
 • @Emuhead: Едно от малкото адекватни и отговарящи на истината мнения в тема за WP. Евала!
  Wishmak3r
 • Ти колко приложения ползваш на телефона си??????? Да кажем, че около 99.99% от приложенията за всички платформи за пълни малоумия или дублиращи се програми. Само тапетите в Play Store са сигурно 30-40 000, но ги броят за приложения. Страшна оферта (blush) Истински полезните неща (извън игрите) са макс.100 и ги има за всички платформи.
  Emuhead
 • Увеличили или не, за другите платформи има в пъти повече софтуер.
  board