Новият CAT B26 вече се продава и тук

Новият CAT B26 вече се продава и тук

Издръжливите телефони на CAT са добре познати на родните потребители, а новото предложение в серията В вече може да се закупи и в България. CAT B26 няма пълнофукционална операционна система и предлага хардуерна цифрова клавиатура в комбинация с очакваната за марката висока издръжливост. Малко след премиерата му вече можете да го намерите и в нашия онлайн магазин.

Моделът е с подсилена конструкция и релефно покритие на страничната рамка, което осигурява стабилен захват и го защитава при изпускане. Моделът отговаря на военните стандарти за издръжливост MIL SPEC 810G, като е тестван на падане върху бетон от височина 1.8 метра. Освен това е водоустойчив и може да бъде потапян на дълбочина до 1.2 метра в продължение на 35 минути.

CAT B26 работи и при екстремни температури от -25 до +55 градуса по Целзий. Вградената батерия е с капацитет от 1500 mAh и според компанията може да издържи до 13 часа разговори или 18 дни в режим на готовност с един заряд. Сред останалите параметри са екран с диагонал 2.4 инча, 2-мегапикселова камера, фенерче, 3.5 мм жак за слушалки и Micro USB порт.

Източник: CAT

Препоръчани оферти