Новият геймпад на Razer работи с Android и Windows

Новият геймпад на Razer работи с Android и Windows

Заедно с новите си безжични слушалки, Razer представи и контролер за игри, който е предназначен за смартфони с Android и компютри с Windows. На външен вид Junglecat наподобява много на геймпадите Joy-Con на Nintendo, като може да се използва отделно от смартфона или да се прикачи към него чрез специален кейс. На този етап подобен калъф ще е наличен за Razer Phone 2, Samsung Galaxy S10 Plus и Huawei P30 Pro - от компанията са заложили на популярни устройства с големи екрани и висока производителност на други производители.

В секциите, които са разположени от двете страни на смартфона или са свързани чрез малък панел, са разположени аналогови стикове и бутони за управление на геймплея. Налична е възможност за персонализиране на бутоните и чувствителността на стиковете според нуждите в съответните игрови заглавия. Контролерът е съвместим с „много от най-популярните“ игри, а от компанията обещават връзка с ниска латентност и бърза реакция.

Трябва да отбележим, че свързването на устройството към смартфон или компютър става чрез Bluetooth, а зареждането – през USB Type-C порт. С един заряд ще е възможно достигането на над 100 часа издръжливост при гейминг. Razer Junglecat ще е наличен от 29 октомври на цена 120 евро.

Източник: Razer

Оферти на деня