Новият LG G8X ThinQ получава още два дисплея чрез специален аксесоар

Новият LG G8X ThinQ получава още два дисплея чрез специален аксесоар

Наскоро LG подсказа, че по време на IFA ще представи нов смартфон с втори дисплей и вече имаме всички подробности за устройството. То се казва LG G8X ThinQ и е подобрена версия на G8 с добавена поддръжка за калъф с втори дисплей LG Dual Screen като този, който видяхме в V50 ThinQ. Аксесоарът вече се свързва с телефона чрез USB-C вместо безжично и предлага 6.4" full HD+ 19.5:9 OLED дисплей, който е със същите параметри като екрана на смартфона. И двата панела са изрязани.

Компанията е подобрила пантите на аксесоара и те вече предлагат 360-градусово движение, а освен това джаджата се е сдобила и с втори 2.1" монохромен дисплей за показване на информация в затворено състояние. LG G8X ThinQ предлага хардуер, какъвто очакваме от актуален флагмански модел. В списъка с характеристики откриваме чипсет Snapdragon 855, 6GB RAM, 128GB разширяема памет, вграден в дисплея сензор за отпечатъци и батерия с капацитет 4000 mAh с поддръжка за бързо жично и безжично зареждане.

Откриваме още жак за слушалки, 32-bit Hi-Fi Quad DAC, стерео говорители (1.2W), FM радио, водоустойчив корпус (IP68) и сертификация по военния стандарт MIL-STD810G. Основната камера е двойна и предлага 12МР сензор със стандартна оптика (f/1.8) и 13МР с ултраширокоъгълна (f/2.4). За селфита е добавена 32МР камера (f/1.9). Компанията е добавила функция за заснемане на динамични сцени, която може да повиши скоростта на затвора до 1/480 секунди при наличието на движение.

Има подобрения в стабилизацията при видео, а освен това вече може да се преминава между задната и предната камера при запис на видео, което май се случва за първи път. LG G8X ThinQ включва и функция, която увеличава чувствителността на микрофоните за създаване на ASMR (autonomous sensory meridian response) записи. Продажбите на LG G8X ThinQ и новия LG Dual Screen ще започнат на определени пазари през последното тримесечие на годината, но засега няма информация дали ще достигне до България.

Източник: LG

Оферти на деня