Ново отлагане на премиерата на Nokia 9.3 PureView

Ново отлагане на премиерата на Nokia 9.3 PureView

През годината бяхме свидетели на редица слухове, свързани с наследника на първия смартфон флагман на HMD Global, Nokia 9 PureView. Наскоро се появиха данни, че Nokia 9.3 PureView може да бъде представен преди края на годината, но нова информация опровергава това.

Според @nokia_anew устройството ще бъде анонсирано през първото полугодие на 2021, без да е ясно точно на коя дата. Това обаче може и да означава, че ще бъде използван бъдещият чипсет Snapdragon 875.

Междувременно все пак очакваме компанията да представи няколко нови модела през идния месец, които са позиционирани в средния клас.

  • Имах 8 Scirocco. Уж Андроид Го, уж бързи ъпдейти почти като Пиксел.. Ами Андр. 10 дойде месеци след Сони, Хуавей и Самсунг. Освен това беше скопен, без някой от най интересните новости. Почуствах се измамен и скоро няма да си дам парите за телвфон в техните лъжливи ръце
    propov
  • Поредно отлагане, и за пореден път си пролича какви смешници са тия от HMD. Единственото което правят е резилят името Нокия с това в което са го превърнали!
    pretorianec