Новогодишни подаръци

Новогодишни подаръци
Още една година изпратихме в електронните ни архиви. За нас тя премина под знака на промените в най-посещавания технологичен портал - MobileBulgaria, много от които направени по желание на вас, нашите читатели.
В края на отминаващата година раздадохме и първите награди за потребителите на сайта. На 29 декември от 16.30 часа в офиса на M3 Communications Group, Inc. в присъствието на помощник нотариус Елена Янкова нашият незаменим web developer Гери изтегли името на печелившия от новогодишната ни томбола за пазарувалите в Mobile Shop в периода 21 ноември - 28 декември. Голямата награда iPod shuffle с 512МВ памет спечели Ели Иванова от Русе. По същото време главният редактор Иван Бетувски изтегли и награда за един от феновете на MobileBulgaria, изпратили новина в рубриката "Стани репортер". С USB памет с капацитет 128МВ зарадвахме Пламен Бакалов от Ямбол - един от верните читатели на сайта.
И накрая - весели празници от нас! Дано следващата година бъде още по-успешна за всички и с повече технологични изненади от настоящата!

 • Честито;)
  Amilo™
 • Ti si plamen bakalov zna4i:) 4estito s zdrave da si go polzva6 i sledva6tiqt put nqkoi telefon moje i laptop napravo da spe4eli6:))) no ni6to, moje da e malko no ot surce:) veseli praznici
  spb03
 • Cestit podarak!!
  Andre N.B.
 • Благодаря Ви много за думите и весела и успешна Нова Година на всички!
  Леонард
 • Честито Леонард@ и Успех във всичко! Весели празници!
  skorpio
 • Честито, мисля, че я заслужаваш и съм сигурен, че много хора, са на моето мнение. Успех.
  1-GSM by АЛЕКГРУП