Официалният кожен калъф за Samsung Galaxy Fold струва 100 евро

Официалният кожен калъф за Samsung Galaxy Fold струва 100 евро

Продажбите на Samsung Galaxy Fold в САЩ започват след седмица, въпреки че през последните часове се появиха съобщения за проблеми с дисплеите на част от разпространените тестови устройства. В Европа го очакваме на 3 май. Потребителите на смартфона със сигурност ще искат да защитят своята инвестиция особено при цената на устройството от 2000 евро. Samsung е наясно с това и в комплекта на устройството е добавила калъф от кевлар, но освен това има и други опции за търсещите по-стилни аксесоари.

Една от тях е кожен калъф, който ще е наличен в черно и бяло. Снимките на този аксесоар бяха споделени от германския журналист Роланд Куанд, който разкрива, че цената на калъфа в Европа ще бъде около 100 евро. Това може и да е повече, отколкото сме очаквали да платим за подобен аксесоар, но нека не забравяме, че той служи за предпазване на телефон за 2000 евро. Самият калъф покрива задната част на телефона, като има отвори за камерите и допълнителния дисплей на гърба.


Втора употреба с гаранция

  • То между различните им щати е различно и ддсто, ама за УК са договорили еднаква цена с епъл стора...
    Вито
  • Какво да гледаме като тоя сайт прави снимките на мармалад...
    Вито
  • [attachment=0]DCC865E3-7330-49D3-AB42-E8FC7849E25A.jpeg[/attachment] Ето ви колко струва XR от Apple store в Ню Джърси
    mrazko
  • Елфче,да ти обясня нещо нагледно Изобщо не се мъчи. :lol: :lol: :lol:
    Вито
  • Никога не си е струвало да се пазарува от Епъл Стор в САЩ, цената става много много солена и я задминава,ако имаш схеми и познати, може и да прецакаш системата.
    Говорихме за САЩ, за каквото дадоха пример с кейса на Епъл, че бил там видиш ли по-евтин, но ти естествено скачаш с твойта Англия.
    ЕМИ не говорихме за АНГЛИЯ....
    Жив и здрав, с теб никога не е било възможно да се води нормален разговор.
    По темата: оригиналните кейсове вече и те са като цена на евтин телефон, никакъв смисъл няма от тях...дразни ме и мене да плащам по 100лв за кейс на Епъл, затова търся китайски алтернативи, къде по-добри, къде по-лоши, в крайна сметка, всички вършат работа.
    Victormihov
  • Елфче,да ти обясня нещо нагледно...Когато поръчваш(или купуваш)нещо онлайн(независимо дали е от Ebay,или от другаде)не плащаш ДДС,или мито,ако е от Европейския съюз. Последно като проверих Англия все още не е излязла от там-така че респективно там ще си платиш каквато цена е дадена,и нито цент повече!
    Когато обаче поръчваш от Щатите(или която и да е друга страна,извън ЕС)ще се изправиш пред варианта при пристигане на стоката в България,да платиш ДДС(и евентуално мито,за определни продукти)кето в доста случаи прави покупката на такива стоки безмислена,защото когато си платиш абсолютно всичко накрая,крайната цена става много близка(в някои случаи може и да задмине)цената на същия продукт тук в Европа.
    Относно Apple Store US,човека е абсолютно прав! Цената на всеки един продукт там не е крайна,а преди данъци и доставка. Данъците там са различни за всеки един щат,и затова и цената варира в зависимост от локацията на магазина.Последно когато пазарувах от Щатите,и по-специално от Apple Store,си направих подарък iPhone 7 plus Black jet цвят,и бях доста учуден когато цената обявена в сайта ми се повиши с още близо 70 долара при checkout(пазарувах онлайн с кредитна карта)именно заради тези данъци+доставка.
    Бях дал адреса на мой приятел там,който в последствие ми го донесе в България,така че си спестих митница.Иначе най-вероятно крайната цена щеше такава сякаш съм го взел от тук!
    В крайна сметка цялата хамалогияя,ми спести 150лв(цената на телефона тук беше точно с толкова по-скъпа)но с цената на два месеца чакане! Ако трябваше и митница да плащам,изобщо нямаше да има и смисъл!
    pretorianec
  • [attachment=0]F722C86C-2C8A-4B27-AAD2-00EF720C0C18.jpeg[/attachment] Не се “карайте” кой колко е платил в САЩ.
    Ето ви бележка от моя XR, купен от Apple store в NJ
    mrazko
  • Елфа тез неща не го интересуват. Важното е от УК кво е купил. :lol:
    Иначе за 2000 евро телефон, 100 евро кейс нормално. Но проблемите дето видяхме са от вътрешната страна на телефона...
    Вито
  • Става въпрос за САЩ и американския Apple Store. В Европа всичко по закон влиза в крайната цена, в САЩ е друго.
    iWolff
  • Не знам ко плащаш и ко не плащаш, но в Сащ, в Епъл Стора за всяка една стока си има и още данък отгоре и това в зависимост от Щата, къде по-малко, къде повече.
    Давате за пример кейсове на Епъл от САМО 129$- страхотно.
    Е, не е 129$- ПОВЕЧЕ е.
    Victormihov
  • САМО 130$, и като сложиш данъка, защото всеки продукт в Епъл стора се продава без ДДС и пак си стават 250лв.
    Даже и е евтин в България.
    Victormihov
  • Този калъф си е направо без пари на фона на 280-300 лв, които искат в България за кожен калъф за
    iPhone XS Max Leather Folio. Цената в Щатите на същия този калъф е само 129.00 долара.
    https://www.apple.com/shop/product/MVFT2ZM/A/iphone-xs-max-leather-folio-cornflower?fnode=99
    gog88
  • Като има човек 4 бона за телефон, ще има и 200 лева за калъф.
    Ванката