OnePlus 7 Pro ще предложи сериозно подобрен дисплей, твърди OnePlus

OnePlus 7 Pro ще предложи сериозно подобрен дисплей, твърди OnePlus

В интервю за The Verge изпълнителният директор на OnePlus – Пийт Лау, разкрива някои детайли за OnePlus 7, който очакваме да бъде представен през идните седмици. Лау потвърждава информацията, че устройството ще има и втора по-голяма версия, която ще поддържа 5G мрежи. Тя ще се казва OnePlus 7 Pro и ще предложи и подобрен дисплей, който би трябвало да работи много по-бързо и по-плавно – няма повече подробности за естеството на подобрението, но вече се появиха слухове, че ще поддържа опресняване при 90Hz.

Препоръчани оферти

Засега подобно опресняване се поддържа от геймърски телефони като Razer Phone и Asus ROG Phone, а ако се появи и в OnePlus 7 Pro, би трябвало да доведе до много по-плавни анимации в интерфейса. Това ни впечатли изключително много в Razer Phone и ще се радваме да го видим във все повече смартфони с Android. Пийт Лау посочва, че когато е видял дисплея на новия телефон, е останал зашеметен от представянето му, но пък все пак едва ли ще каже нещо друго.

OnePlus 7 Pro ще бъде по-скъп от своя предшественик OnePlus 6T, но това е нещо, с което вече свикнахме. Въпросът обаче е дали феновете на OnePlus ще продължат да купуват по-скъпите устройства със същата готовност като преди. Все пак по-високата цена на устройството изглежда оправдана на фона на подобрените компоненти – Лау посочва, че новият дисплей струва по-скъпо от панелите в повечето останали телефони. Премиерата на новото устройство може да е на 14 май.

Източник: The Verge