OnePlus 7 Pro ще предложи сериозно подобрен дисплей, твърди OnePlus

OnePlus 7 Pro ще предложи сериозно подобрен дисплей, твърди OnePlus

В интервю за The Verge изпълнителният директор на OnePlus – Пийт Лау, разкрива някои детайли за OnePlus 7, който очакваме да бъде представен през идните седмици. Лау потвърждава информацията, че устройството ще има и втора по-голяма версия, която ще поддържа 5G мрежи. Тя ще се казва OnePlus 7 Pro и ще предложи и подобрен дисплей, който би трябвало да работи много по-бързо и по-плавно – няма повече подробности за естеството на подобрението, но вече се появиха слухове, че ще поддържа опресняване при 90Hz.

Засега подобно опресняване се поддържа от геймърски телефони като Razer Phone и Asus ROG Phone, а ако се появи и в OnePlus 7 Pro, би трябвало да доведе до много по-плавни анимации в интерфейса. Това ни впечатли изключително много в Razer Phone и ще се радваме да го видим във все повече смартфони с Android. Пийт Лау посочва, че когато е видял дисплея на новия телефон, е останал зашеметен от представянето му, но пък все пак едва ли ще каже нещо друго.

OnePlus 7 Pro ще бъде по-скъп от своя предшественик OnePlus 6T, но това е нещо, с което вече свикнахме. Въпросът обаче е дали феновете на OnePlus ще продължат да купуват по-скъпите устройства със същата готовност като преди. Все пак по-високата цена на устройството изглежда оправдана на фона на подобрените компоненти – Лау посочва, че новият дисплей струва по-скъпо от панелите в повечето останали телефони. Премиерата на новото устройство може да е на 14 май.

Източник: The Verge

Препоръчани оферти