OnePlus Nord ще има двойна селфи камера

През следващите седмици очакваме OnePlus да представи по-достъпен смартфон в нова серия, който най-вероятно ще се казва OnePlus Nord. По традиция компанията започна да разкрива в аванс детайли за устройството и първо подсказа, че премиерата му ще бъде през юли (очакваме да го видим на 10 юли), а по-късно сподели, че ще го предлага в синьо-зелен цвят.

Препоръчани оферти

Докато чакаме да научим и останалите подробности за устройството, което ще се предлага и в България, се появи и друга интересна информация. Според източник на Android Cenral OnePlus Nord ще е снабден с двойна селфи камера, която ще предложи сензори с резолюция 32МР и 8МР. Вторият сензор ще има ултраширокоъгълна оптика.

Според информацията това е финалната конфигурация, а камерите ще са поставени в овално изрязване в горния ляв ъгъл, подобно на Huawei P40 Pro. Ако това е вярно, то Nord ще се окаже първия смартфон на OnePlus с двойна селфи камера. Промяната ще е добре дошла, защото от години компанията залага в своите телефони на 16МР камери за селфита.

Източник: Android Central