OnePlus обещава интересни новини на 8 март

OnePlus обещава интересни новини на 8 март

През уикенда се появи информация, че през март OnePlus ще представи редица интересни продукти, и компанията не закъсня да я потвърди. Компанията обяви, че е подготвила нещо специално за 8 март, а в страницата за записване за допълнителна информация откриваме думите "Something new is on the horizon".

В нея виждаме и снимка на Земята, която изглежда е направена на  Луната. Изображението напомня на известната снимка Earthrise, която е заснета в рамките на мисията Аполо 8 с модифицирана версия на фотоапарата Hasselblad 500 EL. Присъствието й в сайта на OnePlus вероятно не е случайно, защото вече се появиха слухове за партньорство с шведската компания Hasselblad.

Това подсказва, че OnePlus работи по обещаното подобрение при фотографските умения на нейните телефони. Пътят на изображението съдържа в себе си и думата OnePlus 9, което е потвърждение, че на 8 март ще бъде представена новата флагманска серия на компанията. Освен това очакваме да видим и нейния първи умен часовник, както и по-достъпен модел на име OnePlus 9R.

Източник: OnePlus

Препоръчани оферти


Втора употреба с гаранция