OnePlus подготвя редица подобрения при записа на видео

OnePlus подготвя редица подобрения при записа на видео

По време на проведена от OnePlus среща с фенове на бранда, която се е състояла в Ню Йорк, компанията е получила обратна връзка за редица възможни функционалности, които могат да бъдат внедрени в нейни настоящи и бъдещи продукти. След този форум от OnePlus споделят отговори на някои от повдигнатите въпроси, свързани със заснемането на видео.

На първо място се посочва необходимостта от постигане на еднакво качество на експозицията, цветовете и баланса на бялото при различните обективи (основен, ултраширокоъгълен и телефото). Това може да доведе до добавянето на паритет между възможностите на обективите, като запис на видео в резолюция 4K и с трите лещи, възможност за превключване по време на запис между тях и запис едновременно с две от тях.

Очаква се някои от промените да се появят скоро със софтуерна актуализация, а за други е нужна промяна в хардуера. Сред останалите новости, които очакваме да се появят, са подобряване тоновете на кожата и добавяне на нови възможности в редактора за видео. Те изглежда ще бъдат добавени съвсем скоро.

Налични са още направления, които ще претърпят подобрения, включително системата за автофокус, остротата на картината, стабилизацията при 4K, HDR, по-високи скорости на затвора и др. От компанията обаче не планират да променят ограничението за продължителност на записа на видео в 4K. Като причини за това се посочват цялостното представяне на устройствата и повишаването на температурата им.

Източник: OnePlus

Оферти на деня


Втора употреба с гаранция