Още една снимка на Galaxy S III

Още една снимка на Galaxy S III
Ден преди официалното представяне на Samsung Galaxy S III, все още не знаем със сигурност как ще изглежда телефонът, макар че наскоро се появиха две по-достоверни снимки. Но все пак попаднахме на нов кадър, за който се твърди, че може би показва реалния вид на устройството - според слуховете Samsung предприема безпрецедентни мерки за сигурност и тества смартфона в различни корпуси, които нямат нищо общо с търговския му вид. Снимката идва от източник на сайта Sammobile и показва стилно устройство, което дори е по-тънко от Galaxy S II. Според информацията търговската премиера на смартфона ще бъде през седмицата, следваща премиерата.

Според сайта камерата на телефона ще е с резолюция 12МР, а не 8MР, както твърди другият слух около Galaxy S III. Втората снимка показва екран от интерфейса, от който разбираме, че номерът на модела е GT-I9300, а операционната система е Android 4.0.4. Не е изключено в Лондон да видим и друг смартфон от Samsung, който се споменава с номера GT-I9800, но без допълнителни детайли за характеристиките.

Препоръчани оферти

 • Board, ами ако има нещо вярно в информацията, че до излизането на WP Apolo (специално за него) ще има нов Krait със Series6 на PowerVR? Това нещо ще е два пъти по мощно при CPU-то и около 5 пъти и нагоре при GPU-то от Galaxy III. 25-30% e е обичайната разлика между стар и нов модел и тя може и да не се усети , но 200% или 500% няма как да се скрият. Това е необичайно голяма разлика за две съседни поколения чипове. Точно за това пиша , че SGS3 може да остарее морално твърде скоро след излизането си. Примерно ако беше автомобил с максимална скорост 100км/ч, то новите конкурентни модели ще са 2-5 пъти по бързи. Все едно сравняваш трабанче с Veron.
  A4i
 • Направо си на 100% прав! (yes)(yes)
  E34v8
 • [Quote]Ами именно, какво от това, че и сега е по-мощен от еди кой си, примерно?;) Факт е, че за нищожна част от хората това ще има някакво практическо значение и въобще ще се усети. И затова основно ставаше дума, че е идиотско да се правят такива кампании за поредния телефон, който ще върши същата работа, пък бил той и "Най-добрият" (За колко време? Пазарът е толкова динамичен, че е въпрос на някой и друг месец да излезе следващият "Най-добър". А при положение, че излизат така често, това наистина не може да е кой знае колко "разтърсващо" събитие)..:) [/Quote] [i]Снощи бях тръгнал да ти отговарям, но ми спря тока, та сега като си пуснах компютъра видях, че мозилата е запазила писаното и 20 поста по-късно все пак ще го пусна, нали съм си правил труда да го пиша :)[/i] За мен по-голямото достойнство на процесора ще е, че е по нов производствен процес, от колкото, че ще има повече ядра. Смятам, че съвременните телефони имат повече нужда от по-добър живот на батерията от колкото от допълнителна процесорна мощ. Иначе не знам Самсунг да правят кой знае каква кампания, просто играят по стратегията на Епъл, че мистерията създава интерес. Да не мислиш, че някой плаща на сайта да пусне 10 новини за SGS3 в последната седмица? Просто неизвестността поражда огромен интерес. Колко време ще е най-добър, едва ли много. Но все пак аз се замислям да си го взема, защото не виждам в близко бъдеще много да се развият нещата. Дисплеите повече от 720p няма на къде да ходят, размера им също е достигнал максимума заради физическите размери на телефоните. Процесорите ще се развият, но и в момента са пре достатъчно мощни, по-скоро софтуера има нужда от развитие....
  board
 • За батерията - и двата телефона за слаба ракия Дам, това е като спор кой футболен отбор от 'Б' група е по-"добър" (Въпреки че при смартфоните по-скоро липсва 'А' група, поне по отношение на батериите, но и качеството/здравината, например (Е, има Defy, но при тях пък съвсем логично прегряването е още по-голям проблем, така че едва ли и те могат да се нарекат здрави и надеждни). Който и телефон да вземем има купища оплаквания или от множество лоши бройки, или от проблеми, които са си характерни за телефона и ги има при всички. Иначе вярно, че поне Моторола тук-там правят по някое изключение за батерията и дизайна, но като цяло и техните телефони са си прекалено проблемни).;) трябвало да е нещо революционно Ами когато се правят такива кампании - да. Иначе не трявабва, но просто не би трябвало и да има такива шумни кампании, защото са излагация за всеки, който не е зомбиран от лъскави играчки и самозабравили се фирмички.(whistle) А за да е качествен един телефон наистина не трябва да е революционен, просто трябва да се обърне повече внимание на батерия (Защото когато тя не е достатъчно голяма, никакъв процесор не може да я компенсира, колкото и икономичен да е, защото 3G, WiFi, GPS и дисплеят са сред основните консуматори), здравина/надеждност и други "дребни" детайли.
  mkpetrov
 • [Quote]!И не ми давай за пример,че дисплея на С2 е със по малка резолюция,защото това по никакъв начин не пречи на враузването на телефона![/Quote] Напротив - резолюцията е най-важен фактор за browsing-а (yes) [Quote]Както знаеш на днешно време конкуренцията е голяма във ИТ сектора и дори и малката преднина пред конкуренцията се счита за успех!Не може всяка година да се изкарва нещо иновативно на пазара!След като един продукт е бил успешен то следващия се доразвива,подобрява се![/Quote] Те и смартфоните на Nokia се "доразвиваха" и това беше достатъчно на всички, докато през 2007-ма не се появи iPhone, който взриви пазара, а Nokia бързо и сигурно се насочиха към дъното. Като се има предвид огромните печалби на тези компании "доразвиване" на даден продукт не е достатъчно. Има нужда от нови неща, като че ли от Apple най-добре го разбират това нещо, защото спокойно можеха да си продължат да "доразвиват" iPhone, но вместо това решиха и да пуснат таблети (не че беше нещо ново, но допреди iPad изобщо нямаше такава масова истерия около този тип устройства), та така .... от големите компании единствено Apple раздвижват от време на време пазара, а останалите единствено вървят по добре утъпкан път. Щеше да е добре да има повече компании, които въвеждат повече иновации, но вместо това всички избират лесните и сигурни печалби
  SwollenMembers
 • Е чакай бе...Пак започвате със вашите простотий,трябвало да е нещо революционно!Какво разбираш под революционно?Малко ли ти е по бърз процесор и по добър ускорител и по добро браузване?!И не ми давай за пример,че дисплея на С2 е със по малка резолюция,защото това по никакъв начин не пречи на враузването на телефона!А колкото до батерията,смея да твърдя,че тази на Галаксито е по добрата!!!Пак те питам,малко ли ти е това,че Exynosa във Галаксито е по добър от процесора на Сензацията.Ти какво очакваш,да пуснат графенов процесор на 10гхц ли?Както знаеш на днешно време конкуренцията е голяма във ИТ сектора и дори и малката преднина пред конкуренцията се счита за успех!Не може всяка година да се изкарва нещо иновативно на пазара!След като един продукт е бил успешен то следващия се доразвива,подобрява се!
  t1ri
 • [Quote]Ауууууу,ти докосвал ли си се до СГС2 и НТС Сензацията та ме питаш за разликите бе?Във всяко едно отношение смея да твърдя,че Галаксито е по добрия телефон.Браузване,живот на батерия,процесор,графичен ускорител,пренос на данни!Значи брат ми има и двата телефона и съм ги разцъквал много пъти!Нали много.се спекулираше със изработката на пластмасовия Галакси и перфектно изработената Сензация!Перфектно е изработена Сензацията ама така:"перфектно".Значи телефона вече е във племенника ми и утре ще го видя,и само да не забравя да го снимам да видиш колко прах има под дисплея на "перфектната" изработка!А оня пластмасовия Галакси си нема никви ядове![/Quote] Значи съществената разлика между тях е, че на единия му влиза прах под панела, пък на другия не (yes) И как по-точно Sensation с резолюция 540 x 960 е по-малко подходящ за browse от Galaxy с резолюция 480 x 800 ? За батерията - и двата телефона за слаба ракия (no) Както и да е, аз питам за съществени разлики, както казах разлики в хардуера има, но не е нещо революционно или пък оригинално.
  SwollenMembers
 • Ауууууу,ти докосвал ли си се до СГС2 и НТС Сензацията та ме питаш за разликите бе?Във всяко едно отношение смея да твърдя,че Галаксито е по добрия телефон.Браузване,живот на батерия,процесор,графичен ускорител,пренос на данни!Значи брат ми има и двата телефона и съм ги разцъквал много пъти!Нали много.се спекулираше със изработката на пластмасовия Галакси и перфектно изработената Сензация!Перфектно е изработена Сензацията ама така:"перфектно".Значи телефона вече е във племенника ми и утре ще го видя,и само да не забравя да го снимам да видиш колко прах има под дисплея на "перфектната" изработка!А оня пластмасовия Галакси си нема никви ядове!
  t1ri
 • [Quote][Quote] Добре - кажи ми какво повече има едно Galaxy от топ моделите на HTC, LG, Motorola и т.н. ?[/Quote] Ами утре като го покажат телефона ще ти кажа какви са му предимствата![/Quote] Ееее, ама утре нали и другите ще изкарат новите телефони. Кажи ми какво му е по-оригиналното на едно Galaxy S II срещу едно HTC Sensation - дребни разлики по екраните и хардуера, но нещо коренно различно има ли ? Поне от Motorola се опитват да продължат Razr линията с по-интересни материали, направиха телефон с над 3000 mAh батерия и 9mm дебелина, пак е нещо. Ама Samsung с какво могат да се похвалят ?
  SwollenMembers
 • [Quote]кажи ми какво повече има едно Galaxy от.....[/Quote] Реклама;) още от времето на Гьобелс се налага масираната пропаганда:D Те по това най много си мязат с айфона;)
  rado243
 • [Quote] Добре - кажи ми какво повече има едно Galaxy от топ моделите на HTC, LG, Motorola и т.н. ?[/Quote] Ами утре като го покажат телефона ще ти кажа какви са му предимствата!
  t1ri
 • [Quote][Quote] нито от Samsung с техните посредствени телефони[/Quote] О Боже,прибери си вересийте!!![/Quote] Добре - кажи ми какво повече има едно Galaxy от топ моделите на HTC, LG, Motorola и т.н. ?
  SwollenMembers
 • [Quote] нито от Samsung с техните посредствени телефони[/Quote] О Боже,прибери си вересийте!!!
  t1ri
 • [Quote]Просто динамиката на пазара за автомобили е съвсем различна от тази на моб. телефони(и изобщо на електрониката) Ако BMW изкарват нов модел на година две то тука става въпрос за 3-6 месеца ;) Така,че хората трябва да се зарибят още преди излизането щото.....;) конкуренцията няма да чака:D[/Quote] Всъщност BMW ще изкарат около 17 нови модела до края на 2016 година, пък и ще бъдат далеч по-вълнуващи от някакви корейски тамагодчита с голям екран.
  SwollenMembers
 • [Quote] Нищо против спрямо избора ти, просто ми напомня как и аз си падах по него, обаче другите цветове наистина започнаха да ме дразнят с времето и определено предпочитам нещо като 4S/One X.[/Quote] Коко,как няма да те дразнят цветовете на САмоледа като си делтонист,ти просто не можеш да ги различиш!!!Лично на мен САмоледа повече ме кефи,черното като каза колегата със ник (модел на бмв) е черно та дрънка!Сравнено със друг телефон,инова си е направо кафяво!Скоро сравнявахме дисплейте на Галаксито със дисплея на една Експерия,е дисплея на Сонито беше толко блед!На мен такова нещо не ми допада!Всеки си има вкус!Коко и пак ти казвам,като не ти харесва Самсунга престани да даваш тъпи мнения сътворени от пълната ти със бъгове главица!!!
  t1ri
 • [Quote]но не знам новите модели на BMW (Или която и да било друга марка) да се представят по такъв истерично-сектантски начин.[/Quote]:D Просто динамиката на пазара за автомобили е съвсем различна от тази на моб. телефони(и изобщо на електрониката) Ако BMW изкарват нов модел на година две то тука става въпрос за 3-6 месеца ;) Така,че хората трябва да се зарибят още преди излизането щото.....;) конкуренцията няма да чака:D
  rado243
 • Да, преди всичко са посредствени.
  E34v8
 • Да, в крайна сметка колкото повече варианти - толкова по-добре. Лошото е, че всичките производители залагат на едно и също, никой не смее да изкара нещо радикално ново. Преди доста години Black Berry направи революция, след това Apple ... кой знае - може би трябва да очакваме Cherry Phone за следваща революция. Но така или иначе това няма да дойде нито от Google с техния Android, нито от Samsung с техните посредствени телефони
  SwollenMembers
 • Въпрос на вкус е. http://www.youtube.com/watch?v=q5A4k1bDV0s&feature=g-all-u :P За мен iOS вече изостава сериозно от Андро, но който какво му е удобно.
  E34v8
 • [Quote]Хм, не знам. За мен Андроид е по - удобен, предлага и може доста повече, от което следва че си е различен, но това си е мое мнение. Иначе и аз ще спя спокойно(тая вечер не, понеже съм на работа), но си е интересно да се види какво ще предложат, че на мен ми е време да сменям телефона вече.[/Quote] Да, Android предлага доста възможности, които при iOS нарочно са отрязани. Но ако ми се наложи да работя със затворени очи и трябва да избирам между iPhone или Galaxy - със сигурност бих избрал iPhone - всъщност често със затворени очи си пускам музика и т.н., което при корейските играчки не се получава. Може би просто е въпрос на вкус, а може би от Apple все още предлагат най-качествените touch screens + най-интуитивната операционна система. Както и да е, нито ми е интересно какъв ще е iPhone 5, нито ми е интересно какво ще е новото Galaxy, всеки компетентен с известна доза въображение може да си представи за какво ще става въпрос. По-интересно би ми било, ако от Motorola кажат, че ще изкарват нова Aura с Android или нещо подобно, тогава вече може и да не спя в очакване : )
  SwollenMembers