Още много детайли за Samsung Galaxy Buds Pro

Още много детайли за Samsung Galaxy Buds Pro

Вече научихме много подробности за очакваните със серията Galaxy S21 слушалки Galaxy Buds Pro, видяхме как ще изглеждат и разбрахме, че цената им в Европа вероятно ще бъде около 230 евро. Докато чакаме премиерата в интернет се появиха още интересни детайли за слушалките, които разкриват още неща за тях.

Те идват от потребителя на Twitter@_h0x0d_, който публикува изображения от официална презентация на Samsung. От тях става ясно, че в САЩ слушалките ще струват 199 долара, което е с 30 долара повече спрямо Galaxy Buds Live. Посочено е, че Galaxy Buds Pro имат подобрено шумопотискане и отново включват три микрофона в слушалка.

Освен това виждаме, че подобно на Galaxy Buds+ включват двулентови говорители с 11 мм woofer за възпроизвеждане на ниски честоти и 6.5 мм tweeter за средни и високи честоти. Слушалките ще бъдат водоустойчиви (IPX7, което е подобрение спрямо IPX2 в другите модели на Samsung) и ще предложат активно шумопотискане с контрол на нивото, пропускане на околните звуци с режим за разговори и обкръжаващ звук.

Според информацията при слушане на музика слушалките ще осигурят до 8 часа автономност, която се увеличава до 28 часа с калъфа за зареждане, а при разговори това време е съответно 4.5 часа и 15 часа. Като цяло подобренията не са малко, но и цената на модела ще е подобаващо висока, така че изискванията към качеството на звука ще са още по-високи.