Още снимки на новото стрийминг устройство на Google

Още снимки на новото стрийминг устройство на Google

В края на месеца Google подготвя специално събитие, на което ще разкрие повече подробности за новия хардуер, по който работи. Тогава очакваме да научим всичко не само за Pixel 5, но и за други нейни устройства. Вече знаем, че компанията работи по умни говорители, но освен това се появи информация и за ново стрийминг устройство, което ще е първото за компанията с платформата Android TV.

Говори се, че то ще се казва Google Chromecast with Google TV или дори само Google TV и ще се продава в няколко цвята на цена около 50 долара. С него на практика ще можете да направите всеки телeвизор умен като добавите към него възможностите на платформата Android TV.

Междувременно от WinFuture идват повече снимки, които показват и дистанционното, с което ще се продава джаджата. То съдържа навигационен блок и бутон за стартиране на Google Assistant, което подсказва, че ще има и микрофон за гласови команди, а освен това предлага бързи връзки към YouTube и Netflix. Виждаме и бутони за контрол на звука върху едната страна.

Източник: WinFuture