PadFone Infinity - таблет и телефон в едно с четириядрен процесор и Android 4.2

PadFone Infinity - таблет и телефон в едно с четириядрен процесор и Android 4.2
ASUS не даваха признаци, че подготвят нов таблет PadFone, затова ни хванаха малко неподготвени с представянето на PadFone Infinity. Всъщност става дума за телефон, комбиниращ се с док станция под формата на таблет, който осигурява по-голям дисплей за работа. Телефонът е с диагонал на дисплея 5", а резолюцията е 1080р и има 441 пиксела на инч. Таблетът пък е с 10,1" екран с резолюция 1920 х 1200.
PadFone Infinity е задвижван под корпуса от четириядрен процесор Snapdragon 600 с работна честота 1,7GHz и графично ядро Adreno 320 в комбинация с 2GB RAM и 32GB или 64GB потребителска памет. Устройството поддържа EDGE, GPRS, GSM, WCDMA, LTE и DC-HSPA+, както и Wi-Fi, Bluetooth 4.0, A-GPS и NFC възможности и дори GLONASS. Камерата на телефона е 13МР с автоматичен фокус и LED светкавица, бленда f/2.0. Камерата за видеоразговори, разбира се, е разположена на предния панел и е с резолюция 2МР. Батерията е с капацитет 2400 mAh. Версията на Android e 4.2. Цената на телефона с таблета ще бъде 799 британски паунда, но засега остава неясно кога ще започнат продажбите. Потребителите ще могат да избират между сиво, златно и розово.

  • Концепцията е успешна и то много!Който твърди обратното-да си ползва там каквото си има,щото е ясно че не е ползвал Padfon.Устройството не е създадено за да е масово,а да предложи нещо различно и практично за потребители,който искат нещо по-така...Аз ползвам Padfone1 и това ми е първото устройство,което не ми е омръзнало и не ме разочаровало след първите няколко седмици.Но на Infinity цената му е малко...Infinity;)
    propov
  • Това е 3 опит има Падфон 1 и 2 а това е Инфинити.
    AntonV70
  • За същите пари си взимаш последен модел телефон и таблет и имаш 2 независими устройства под ръка. При положение, че тази концепция претърпя пълен провал с предния модел, незнам защо направиха и втори такъв...Няма как нормален човек за едни и същи пари, да избере това пред отделните самостоятелни устройства, ама за всеки влак си има пътници...
    kiroo