Първата игра с Unreal Engine на Gameloft се казва Wild Blood

Първата игра с Unreal Engine на Gameloft се казва Wild Blood
Преди дни Gameloft ни подсказа, че скоро ще пусне първата си игра с Unreal Engine, но ни спести името й. То вече е известно - Wild Blood, а освен това научихме, че играта ще има версии за Android и за iOS. Засега не знаем кога да я очакваме в магазините за приложения, но благодарение на кратък трейлър вече сме наясно каква графика ще ни посрещне. Междувременно във Facebook страницата на компанията продължава търсенето на улики, които ще подскажат каква ще е историята на играта.

https://www.facebook.com/gameloft/app_385139164862884

 • В крайна сметка всеки си има глава на раменете и приоритети и купува това, което смята, че ще му върши добра работа.
  Wishmak3r
 • Гъбки ли си ял :D
  fintaraBG
 • [Quote] ! Добре че са малко баламите които се връзват на тези стратегии! Desire от преди 2 години и кусур ми върши почти същата работа като SGS4![/Quote] Брааааттт от къде го взе С4-ката бе?!Кажи и аз да си го купа?!Мислех да скоча на една С3-ка,но щом е излязъл С4 ще го взема!
  t1ri
 • [Quote]Тема: Първата игра с Unreal Engine на Gameloft се казва Wild Blood Автор: ion4ev Публикувано: 10.08.2012 02:39 Desire от преди 2 години и кусур ми върши почти същата работа като SGS4![/Quote] Леле, хубав ли е? Ще пуснеш ли няколко снимчици на телефона? С android 5.0 ли е?
  vladovn