Официалният магазин на Xiaomi в България отваря врати с тези промоции

Официалният магазин на Xiaomi в България отваря врати с тези промоции

Вече писахме за това почти епохално събитие, но все пак нека напомним, че на 31 юли ще започне работа на първия официален магазин на Xiaomi в България. Той ще отвори врати точно в 10 часа в столичния търговски център Paradise Center, a тъй като ще бъде съпроводен с много атрактивни намаления и подаръци решихме да съберем всичко на едно място.

Започваме с подаръци за първите 100 клиенти на магазина - т.е. хората, които са се наредили на опашка, получили са пореден номер, а след това са направили покупка на продукт. За всички тях има специални подаръци според реда на записването. Ето какви са те:

Пак само на 31 юли ще бъде организирана и лотария с интересни награди. Тя е достъпна за всички, които са закупили нещо в магазина, а тегленето на наградите ще се проведе на два пъти - в 13:30 и в 17:30 часа. Подаръците в томболата са три - Redmi Note 10 5G, гривна Mi Band 6 и слушалки Mi TWE Basic.

След това до 1 август или до изчерпване на количествата компанията ще предложи четири смартфона на специални цени. Това са Redmi Note 10 Pro, Redmi 9C NFC, Redmi 9AT и Mi 11 Lite 5G. Освен това при покупката на телефон на цена без отстъпка на цена над 399 лв ще получите подарък слушалки Mi TWE 2 Basic или Mi TWE Basic.

Пак до 1 август в магазина ще има специални цени на продукти от екосистемата на Xiaomi. Така например Mi Electric Scooter Essential ще струва с 50% по-малко или 289.99 лв., Mi Air Purifier 3C ще е с намаление 40% или 158.39 лв., а Mi Watch Lite ще е с 38% по-евтин или 59.51 лв.

Освен това промоциите на всички продукти от екосистемата на Xiaomi (тук не влизат смартфоните) ще продължат до 8 август. Така например, ако закупите един продукт ще получите 5% намаление, при два намалението става 10%, а при три ще намалите крайната сметка с 15%.

Компанията обещава да отвори още магазини в цялата страна, така че всички фенове на марката ще имат по-лесен достъп до нейните продукти. Освен това в момента се работи и по онлайн магазин, така че скоро продуктите от официалните магазини ще могат да се закупят от всяка точка на страната. Иначе в магазина в Paradise Center могат да бъдат открити и телевизорите на Xiaomi, които се продават в страната от началото на месеца.

  • определено трябва да направят онлайн магазин
    [size=4][url=https://mar2.polezni-stranici.info]best beach in halkidiki[/url],[url=https://gyo2.polezni-stranici.info]Дамски нощници[/url],[url=https://mmc2.polezni-stranici.info]Инверторни климатици[/url],[url=https://happygentleman.com/product-category/formal-wear/3-piece-suits-for-men/tweed-3-piece-suits/]tweed 3 piece suit[/url][/size]
    pllb
  • бих казал слабо начало. Всичко промоционално беше изчерпано на втория ден сутринта. Цените не знам колко са атрактивни, но без да правя реклама от разни други електронни платформи ми излизат по евтино. Дано направят скоро електронен магазин и по атрактивни цени, защото определено имаше интерес към магазина им.
    lubomanev