Първият телефон с BlackBerry 10 ще се казва BlackBerry Z10

Първият телефон с BlackBerry 10 ще се казва BlackBerry Z10
След последните снимки от интерфейса на BlackBerry 10, които видяхме, Unwired View публикува и малко промоционални материали за премиерата на новата платформа на RIM, от които научаваме и името на първия телефон от серията Z. Той ще се казва BlackBerry Z10. Телефонът всъщност е моделът BlackBerry L, който вече сме виждали, и залага изцяло на управлението чрез сензорен екран, а от изображението разбираме, че ще се предлага и в бял вариант. Както е ставало дума вече, освен него RIM подготвя и телефон с QWERTY клавиатура, който се предполага, че ще носи името BlackBerry X10.

www.unwiredview.com/2012/12/20/blackberry-z10-first-blackberry-10-handset-pictured-in-black-white/

 • Всичко добре, но пак ли ще се плаща за отделен сървиз, както преди? Ако е така, това е хипер неприятно.
  aPhone
 • Windows 8 със сигурност е добра ОС не го отричам,но бъдещето ще покаже какво да очаква ме от нея.Но едно знам със сигурност,Андроида е най лошо направената ОС с която съм работил до сега,но тя има голям потенциал да се развие в бъдеще.
  tenito
 • Била е най-добра, ... докато го нямаше Windows 8 !
  РИМ
 • (yes) напълно подкрепям, новият им ОС (базирана на QNX) слага в задния си джоб уиндоус, иос и андроид, поне откъм технически възможности.
  strk
 • Няма начин да не е уникален,устройството ще работи с най добрата операционна система за телефони,тези които са ползвали блек бери знаят за какво става въпрос.Аз съм ползвал всички и ако трябва да направя класация: Блек бери уиндоус фон 7,айфон и последен андроида.За да не останат някои с грешно впечатление че съм пристрастен в момента ползвам андроид SGS2
  tenito