По-малката версия на Huawei Watch GT 2 идва през ноември

По-малката версия на Huawei Watch GT 2 идва през ноември

Както писахме през миналата седмица стартираха продажбите в България на Huawei Watch GT 2, който засега се предлага само с диаметър на корпуса 46 мм на препоръчителна крайна цена 479 лв. Устройството е налично в черно със силиконова каишка и в двутоново оцветяване с кафява каишка от еко кожа. През уикенда продажбите започнаха в обектите на Технополис, а от тази седмица е наличен в A1, Telenor и VIVACOM, в търговска верига Техномаркет и в партньорската мрежа на дистрибутора Polycomp.

За първи път устройството има и 42 мм вариант с по-елегантен дизайн, който ще е наличен във варианти Refined Gold и класически с еко кожа в бежов цвят. Продажбите на класическата версия ще започнат около средата на ноември на препоръчителна цена от 459 лева, а на Refined Gold – през декември на препоръчителна цена 559 лева. Разликите между двата размера на Watch GT 2 са малко, а повече за неговите възможности можете да прочетете в нашето ревю.

Препоръчани оферти

  • Бе не бих казал че това че е по-малък с два пъти по слаба батерия, друг дизайн и липса на блутуут разговори за "малка разлика".Според мен цената му е завишена, би трябвало да е поне 100 лева надолу.
    AVKansazov