Почти 400 000 предварителни поръчки за Galaxy Note8 за ден в Южна Корея

Почти 400 000 предварителни поръчки за Galaxy Note8 за ден в Южна Корея

Потребителският интерес към Galaxy Note8 в родината на Samsung се оказва сериозен и компанията обяви, че само за ден за устройството са били направени 395 000 предварителни поръчки. За сравнение през миналата година за Galaxy Note7 са били направени 380 000 поръчки за период от 13 дни, уточнява ZDNet. Според Samsung 65% от заявките са за версията на телефона с 64GB вградена памет, а останалите са за модела с 256GB памет. Най-популярни в източната страна се оказват цветовете синьо и черно, прозорецът за предварителни поръчки ще е отворен до 14 септември.

На тази дата LG ще стартира предварителните поръчки в Южна Корея за представения наскоро модел V30, а продажбите на двата телефона ще започнат едновременно на 21 септември. Тук е мястото да добавим, че пуснатата по-рано през годината серия Galaxy S8 успя за два дни да генерира 550 000 предварителни поръчки, които нараснаха до 1 милион още преди старта на продажбите. Galaxy Note8 предлага 6,3” дисплей, писалка S Pen и за пръв път в телефон на компанията – двойна основна камера.

Източник: ZDNet

 • Шъ мъ извиняваш приятелю, ама ако [B]спиш[/B] в бар или такси наистина си просиш да олкнеш с телефона, а и с авоарите си. А това с новата ти приятелка опира да доверие. Ако е еденична бройка кво те интересува кво ще види? Сеге не споря дали пръстовият оптечатък е излишен или не. Пиша за лицевото, че си е фантастика. А вече има програмки, с които женат може да те следи постоянно и без да има досег с телефона. От гугъл това си правят постоянно. ПС: Това [B]лицево[/B] разпознаване трябва да различава отворени и затворени очи. Другия начин за да сте сигурни, че никой никога няма неконтолирано да ви отваря апарата е да носите или лицето си или апарата си. Тогава няма абсолютно никакъв шанс някой неконтролирано да има досег с апарата. Или по-лекият вариант да ходите с кесии с катинар на главата - когато ви трябва отключвате катинара и сваляте торбата от главата и си отваряте телефона. Същото важи и за спането - само с торба на главата иначе новата ви приятелка може да пребърка снимките в телефона ви, защото винаги може да насочи апарата къв лицето ви и той погрешно да ви разпознае. Лично мнение:лицевото разпознаване е хубаво за фотографията. За телени не виждам смисъл.
  velnsl
 • Три бири и самсунга да свири! (beer)(beer)(beer):D
  Вито
 • Това че сте пияници и коцкари нас какво трябва да ни интересува? :D
  AVKansazov
 • Именно. (yes)
  Вито
 • [Quote]също е в сферата на бондовската фантастика.[/Quote] Може би е фантастика, че е масово срещано онлайн банкирането през телефона да се потвърждава с отпечатъка? Сигурно и ползването на отпечатъка вместо парола за разните сайтове е фантастика, а? Представи си, че си пиян като свиня в бар, такси или другаде- единствено срещата ти с някой тарикат те дели от рязко обедняване. А ревнивата ти жена лесно ще провери не само обажданията ти, а може и да ти инсталира някоя следяща програма на телефона. Отпечатъка силно повишава сигурността ако се ползва като второ и дори трето ниво на защита, но в телефона ти това е само едно удобство и улеснение- НИКАКВА сигурност не ти дава.
  brzz
 • Ще спиш при новото гадже, на което ѝ е интересно само нейни снимки ли имаш. :D
  Вито
 • Теб какво те топли колко са продали? Акции ли имаш
  abando
 • Това [Quote]Тва е положението. Най-малкото докато спиш някой може да ти перне отпечатъка[/Quote] също е в сферата на бондовската фантастика. Къде ще легнеш да спиш да може да стане това - в къщи, сам на плажа, сама на улицата, на пейката в парка или някой приятели може да ти "сгъне" телефона?
  velnsl
 • Много си заблуден че издигаш на пиедестал тази крадлива фирма. Какво уникално са направили? Добри са в копирането на технологии. За мен нормален човек не си взема Самсунг.
  NIkolay Nuk
 • Айфоня само праха му може да диша и по дисплей и по дизайн. С тоя ръбест и несиметричен дисплей не става за нищо той. Грозен от всякъде,,,айфоняя:D Защо не си взех айфоня- не съм луд мазохист(woo):D
  apolon25
 • Браво, много адекватно и интелигентно мнение. Нямаше как да не го включиш, нали?
  muamamu1
 • Скоро ще видим и дриснята на любимата ти ябълка, не се притеснявай. ;)
  Wallker
 • Няма лошо. А като се чуват слухове, че новият Айфон ще набляга основно на ирис сигурността... Най-доброто предпазване остава паролата. Тва е положението. Най-малкото докато спиш някой може да ти перне отпечатъка. Тва с очите е да радва децата фенове на Бонд. Никва реална полза! Иначе фенове си има. След издънката с предишния модел много народ е чакал 8 номер...
  Вито
 • Поредната дрисня от самсунг
  Vasil977
 • Поредната дрисня от самсунг
  Vasil977
 • Най-уникалното на този модел е лицевото разпознаване за отключване :D Поредното осиране. https://mobile.twitter.com/meltajon/status/904058526061830144
  mr_j