Поглед към Samsung Galaxy Note7

Поглед към Samsung Galaxy Note7

През последните седмици слуховете около следващото допълнение в серията Galaxy Note се засилиха, което може би е свързано с очакваната след месец официална премиера. След като видяхме предния панел за телефона, разкриващ наличието на скенер за ириси и на двустранно извит дисплей, Ивън Блас (@evleaks) публикува серия от висококачествени изображения, които го показват в три цвята – черен, сребрист и син. Видяното едва ли ще изненада някого, тъй като вече очаквахме силна прилика на телефона с Galaxy S7 edge.

Очаква се Galaxy Note7 да предложи 5,7”-5,8” Super AMOLED дисплей с QHD резолюция, 6GB RAM, батерия с капацитет 3600mAh-4000mAh и 12МР основна камера. Имайте предвид, че батерията няма да подлежи на (лесна) смяна, тъй като корпусът най-вероятно ще е водоустойчив, а задния панел ще е стъклен. Изображенията показват наличието на допълнителни отвори върху предния панел, което може би потвърждава присъствието на очаквания скенер за ириси.

 • Една седмица почивка
  Kuro e Golem
 • Аз не ползвам писалка,така че за момента не ме грабва с нещо интересно. :P
  apolon25
 • разликата е в наличието на писалка
  TNT9
 • Няма голяма разлика с edge 7 освен 6 gb ram и 0.2 по-дълг дисплей. Новото ще е скенера за ирис. Ама за какво ми е? Аз и досега не ползвам за пръсти отпечатъка.;)
  apolon25