Потребителско проучване на Nokia разкрива детайли за Windows Phone 7.8

Потребителско проучване на Nokia разкрива детайли за Windows Phone 7.8
Microsoft обещаха да пуснат обновяването до Windows Phone 7.8 в началото на следващата година, но не споделиха много за новите възможности, които ще получат потребителите. За щастие за тях научаваме от проучване на потребителското мнение, проведено от Nokia. В него се посочват промените от Microsoft и от Nokia, които ще са само за телефоните на компанията.

От Microsoft ще дойдат новият начален екран с опция за използване на три размера плочки, възможност за поставяне на снимка от Bing като фон на екрана в заключено положение, опции за подобряване на сигурността и за предотвратяване на изтриването на информацията в телефона при грешно въведен код и 20 нови цветни акцента за интерфейса.

Nokia ще осигури възможност за споделяне през Bluetooth на файлове без DRM защита, функцията Cinemagraph за създаване на анимирани GIF изображения и раздвижване на снимките, ново приложение за изтриване на нежеланите обекти от снимките с камерата, обновени приложения за споделяне и прехвърляне на контакти и приложение за създаване на мелодии на звънене.

http://wmpoweruser.com/nokia-customer-feedback-survey-reveals-windows-phone-7-8-feature-set/

  • е как бе... Това никъде другаде го няма Ringtone Maker... браво Nokia,напред и нагоре.Честито на всички прецакали се с WP7 .Сега си купете нов телефон с WP8,за да сте още по-прецакани като излезе WP9(който разбира се няма да е съвместим). Но вие имате плочки на екрана,които се обновяват...това е най-важното! (woo)(woo)
    mchalakov
  • Е все е от полза. Да разкарат тая тъпотия Зуне е важно. А след обновяването - предимството на ОС 8 остава основно в многозадачноста. Другото е финтифлюшки. Стаи , детски ъгли и...дрън дрън. Ако си си купил вече УинФон7.х то след това обновяване , да купуваш нова машинка на УинФон 8 , кой знае каква причина няма. Всички обещания как Уиндоус маркета бързо щял да се напълни с качествени нови програмки - защото УинФон 8 е софт съвместим с Уиндоус РТ - си останаха просто само едни пожелания.
    Bullstar
  • Добра сатира :)
    makeno