Появи се снимка на Луната, заснета с Huawei Mate 40

Появи се снимка на Луната, заснета с Huawei Mate 40

Вече знаем, че Huawei ще представи новата си серия смартфони Mate 40 на 22 октомври. Междувременно ръководителят на подразделението за смартфони на компанията Хе Ганг публикува и снимка, заснета с някой от моделите в серията.

Кадърът е на Луната, но по-интересното е, че е заснет през деня и въпреки това показва впечатляващи детайли, макар и да е използвано приближение. С последните поколения на флагманските телефони на Huawei е възможно снимането на Луната с доста прилично качество и при зуум.

Очаква се серията да използва 50-мегапикселов сензор в основната си камера. Възможно е първоначално устройствата да са налични само в Китай и след това да се появят в ограничени количества и в други региони.

Източник: Weibo

 • Писна ми да ти чета хейтовете.
  matey
 • Че тя снимката изглежда трагично, хахаха! Да не говорим, че само дир-ниците пишат за тая пробита шпионска марка вече. Отсвириха я всички и доставчици на хардуер и Гугъл с андроида, но нашенецa се е надупил да го клати жълта паца и пише ли, пише! Ама, че заразиха цял свят и сума ти народ загина, заради жълтата чума? Че не платиха една стотинка компенсации?! Ама Ганьо види ли пари и айдее, и майка си ще продаде! Това наподобява на телефонен разговор между борисов и приятели :oops:
  YoungGuy
 • Че тя снимката изглежда трагично, хахаха! Да не говорим, че само дир-ниците пишат за тая пробита шпионска марка вече. Отсвириха я всички и доставчици на хардуер и Гугъл с андроида, но нашенецa се е надупил да го клати жълта паца и пише ли, пише! Ама, че заразиха цял свят и сума ти народ загина, заради жълтата чума? Че не платиха една стотинка компенсации?! Ама Ганьо види ли пари и айдее, и майка си ще продаде! Май получаваш душевен оргазъм, когато пишеш срещу Китайчетата и най-вече Huawei ! И внимавай, защото Huawei имат много клетки у нас, за да не те подхванат мобилно изотзад :) :) :)
  Боби13
 • Аве ей, стикер, остави на мира хората , нека се радват :lol:
  milenski73
 • Че тя снимката изглежда трагично, хахаха! Да не говорим, че само дир-ниците пишат за тая пробита шпионска марка вече. Отсвириха я всички и доставчици на хардуер и Гугъл с андроида, но нашенецa се е надупил да го клати жълта паца и пише ли, пише! Ама, че заразиха цял свят и сума ти народ загина, заради жълтата чума? Че не платиха една стотинка компенсации?! Ама Ганьо види ли пари и айдее, и майка си ще продаде!
  strikercho
 • Едва ли ще е по-добър камерафон от Шаомито, но ще разберем на 22- ри.
  julianjulian10