Появиха се детайлни изображения на Nokia 6.3

Появиха се детайлни изображения на Nokia 6.3

Очаква се HMD Global да представи Nokia 6.3 (или Nokia 6.4) не по-късно от април, а моделът е в процес на разработка вече от доста време заедно с Nokia 7.3 и Nokia 9.3 PureView. Засега не е ясно защо анонсът на устройствата беше отложен неколкократно.

Сега благодарение на лийкъра @OnLeaks разполагаме с изображения на Nokia 6.3/6.4, които ни показват дизайна на бъдещото устройство. От тях виждаме, че моделът е с позната визия с кръгла секция на основната камера и капковиден прорез в екрана за селфи камерата.

Хардуерните бутони за управление на звука и включване, в който е вграден четец на отпечатъци, са отдясно на корпуса. Отляво са слотът за карти и бутон за активиране на Google Assistant. Отгоре е позициониран жак за слушалки, а отдолу са USB Type-C порт и отвор за високоговорител.

Според наличните към момента данни Nokia 6.3 ще има екран с диагонал 6.45 инча. Сред останалите параметри най-вероятно ще видим чипсет Snapdragon 730 и четворна основна камера с технология Zeiss. Тя ще се състои от 24MP сензор, 12MP с ултраширокоъгълен обектив, 2MP за боке ефекти и 2MP за макроснимки.

Източник: Voice