Появиха се и официални рендъри на Huawei P50 Pro

Появиха се и официални рендъри на Huawei P50 Pro

Huawei все още не е представила своята флагманска серия смартфони за първата половина на годината, но според слуховете това ще стане през следващите седмици. Вече видяхме, че новите телефони в серията P50 ще има интересно оформление на основната камера, чиито сензори ще са поставени в две големи кръгли зони на гърба. Очакваме P50 Pro да предложи и интересни фотографски функции, които така или иначе са във фокуса на тази серия.

Междувременно от потребителя на Twitter@RODENT950, който често споделя детайли за бъдещи продукти на Huawei, идва още интересна информация. Той сподели две снимки, за които твърди, че са първите официални рендъри на телефон от серията. Те показват основната камера, която включва две кръгли зони. В горната част има три сензора, а в долната - един. Потребител успя да разчете и надписа до тях - 13-90 mm.

Не е изключено това да е камерата на P50 Pro, която според @RODENT950 ще бъде означена като Leica SUMMILUX-H 1:1.6-3.5/13-90ASPH. Това подсказва, че устройството ще има 13 мм ултраширокоъгълна камера и телефото леща с около 3.6х приближение, ако приемем, че основния сензор ще има 25 мм леща.

Препоръчани оферти

 • Достатъчно начини, стига да не е нещо много специфично, има за да се ползват Гугъл приложенията :)
  Боби13
 • Изглежда супер, доколкото се вижда.. Но без услугите на чичко Гугъл не става :(
  timoj
 • С тез котлони вече изобщо не ми се сменя телефона. Няма такава грозотия, говоря за всичките, не само хавалей...
  Вито
 • Въобще не е отврат :)
  Боби13
 • ужас, да направят само 1 освовна зуум камера и това да е, обикновенният 90% юзър като иде на екскурзия или се събере с приятели вади тела и снима с основната без да ползва настройки и тн, тия 5-6камери отзад е пълна от врат
  s4ernapanamera