Появиха се нови детайли за LG V20

Появиха се нови детайли за LG V20

Официалната премиера на LG V20 ще е в началото на септември и засега не знаем много за него – преди дни компанията обяви, че това ще е първият смартфон с Android 7.0 на пазара и първият с Quad DAC за подобрено възпроизвеждане на звук през съвместими жични слушалки. Междувременно се появиха снимки, които разкриха дизайн, включващ двойна основна камера, и известна прилика с G5, което повдигна въпроса дали устройството няма да има модулен характер.

Засега няма ясен отговор, но се появиха някои интересни слухове, които хвърлят повече светлина върху телефона. Потребител на Reddit например разкри, че американското подразделение на T-Mobile се кани да започне предварителните поръчки за V20 на 14 септември, а стартът на продажбите вероятно ще е около 23 септември, но датата не е финална. Цената на фаблета при свободна продажба би трябвало да е 650 долара. Другите детайли за модела са по-любопитни.

Потребителят посочва, че телефонът ще се продава в комплект с допълнителна батерия и аксесоар за подобрен захват, но засега не е ясно дали става дума за калъф или за външен модул като този за G5. Споменава се още и аксесоар с допълнителна памет, което подкрепя теорията за модулност, но на свой ред повдига допълнителни въпроси, тъй като по традиция LG добавя във флагманите си слот за MicroSD карта.

Източник: XDA Developers, Reddit