Появиха се нови промоционални снимки на Samsung Galaxy S6 и Galaxy S6 Edge

Появиха се нови промоционални снимки на Samsung Galaxy S6 и Galaxy S6 Edge

Дни преди представянето на Samsung Galaxy S6 и Galaxy S6 Edge информацията около устройствата продължава да изтича онлайн, така че до неделя ще останат много малко неизвестни. Поредното доказателство за драстичната промяна в дизайна и в използваните материали идва от американския оператор Sprint. Той публикува изображение, което показва само горната част на двата нови смартфона, но за долната сме сигурни, че включва хардуерен бутон със сензор за отпечатъци.

Кадърът се появи в reddit и се предполага, че е пуснат от служител на оператора, но винаги има вероятност да става дума за фалшификат. Все пак, видяното досега ни кара да мислим, че снимката показва действителния вид на Samsung Galaxy S6 и Galaxy S6 Edge. Снимката подсказва, че началото на продажбите в Щатите може да е на 26 март. Ние също чухме, че българските оператори очакват устройството в края на този месец.

Източник


Втора употреба с гаранция

  • Зависи от слушалките. Защо трябва да се ограничавам до такива, които имат volume control?
    mkpetrov
  • Е музика като слушаш нали от слушалките променяш силата на звука :)
    sladyrko
  • Ами най-малкото за да си регулираш звука при слушане няма нужда да го вадиш изцяло, ако бутоните са ти отгоре. Но и за да погледнеш нещо пак невинаги има нужда да се вади изцяло (Даже ако дисплеят е от вътрешната страна, зависи от джоба. А и може например да е джоб на чантичка, вътрешен на яке и т.н.), зависи от случая. Също като е на стойката в колата може да не можеш да ползваш жака (За плейъра/усилвателя), пак ще зависи от стойката, докато в горната част може при всички случаи. Това е като със задните бутони на ЛГ-тата. Уж били по-удобни в определени ситуации, но за сметка на това пък напълно неизползваеми в други
    mkpetrov
  • Вадиш го наполовина ли? Не ти схващам замисъла. А и чисто от предпазни мерки го слагам винаги с дисплея към вътрешната страна. Никога не знаеш в кой ръб ще се блъснеш и ще напраскаш дисплея. Така или иначе ако гледам какво има, трябва да го изкарам. Пробвай движението да го сложиш и извадиш както аз описах, да видиш, че е доста по-естествено и удобно.
    sladyrko
  • При положение, че бутоните са в горната половина на телефона, по-логично е да е изправен в джоба, така няма да се налага напълно да го вадиш за всичко.
    mkpetrov
  • Точно там си е най-удобно за жака.. Ти как си слагаш телефона в джоба? Нормално го пъхаш с горната част надолу, така като го извадиш е точно в позицията която трябва да е. Най-голямата глупост е да го сложиш отгоре, така и кабела виси по целия ти дисплей в изправено положение.. (no):)
    sladyrko
  • И все пак стърчащата камера си е тотален design fail, още повече, че и батерията така е по-малка (Какар че Сони като гледам хич и не си правят труда да слагат по-големи батерии на по-дебелите теленофи, няма как да се "минат"). Няма значение на колко модели стърчи - все е нелепо (Освен ако не е някое Галакси зуум и има наистина основателни причини да стърчи). Да не говорим за жака за слушалките в долната част (woo)
    mkpetrov
  • [Quote]По повод камерата.....след презентацията на iPhone 6 имаше много драма,че "стърчи" над корпуса? Дали драмата ще продължи и сега? [/Quote] Драмата беше, че Аппле УМИШЛЕНО се опитаха да скрият ФАКТА, че камерата стърчи извън корпуса, обработвайки снимките... :P Както се вижда от снимките на Самсунг - те не се опитват да крият този факт, дори може да се окаже, че не стърчи чак толкова колкото на снимките.
    PoceH_BS
  • По повод камерата.....след презентацията на iPhone 6 имаше много драма,че "стърчи" над корпуса? Дали драмата ще продължи и сега? Опасенията са ми как ще бъдат приети от крайните потребители, основните доводи, които итъкваха като предимство - сменяема батерияя и слот за разширителна памет. Наистина с любопитство ще следя коментарите, ако инфото се окаже вярно.
    omax
  • Хахаха Шегичка :) Само незнам ХайФона да има такава камера и дупка за ИЧ порта?! Иначе като големина сте прави - ще стане, тъй като Я-булката половината е празна, че да може да се огъва хахайа
    xpuc4o
  • Хаха кейсовете ще стават и за галаксито да. С всяка версия на тъчуиза казват че е много по-оптимизирана олекотена освежена и накрая пак същия кенеф. Не знам кой им се връзва още..
    IPS_IPS
  • Продавам калъф за iPhone 6, напълно съвместим с галакси S6.
    mr_j
  • http://forum.xda-developers.com/galaxy-s4/themes-apps/hot-galaxy-s6-apps-t3041330/ Не бих си заложил главата. Но и това не е сигурно, надеждата умира последна.
    muamamu1
  • Аз се питам същото. Вместо ръбчета и слушалки, много по-важно е как ще изглежда (и най-вече функционира) дървото, наречено TW. С премиум билда ще затворят устите на много критици (към които спадам и аз - затова смених старото си галакси с ХТЦ). Да видим софтуерно дали няма най-накрая да олекотят величествения си скин :)
    David_Jr
  • Еджа изглежда много добре. И мен ме радва, че копират. Особенно Апъл. По-близко е до това което аз бих си взел. Това със слушалките е супер, много мразех тея старите им. Постоянно падат и трябва да си ги тикаш в ушите, което за мен не беше много приятно усещане. Иначе звука им беше добър. Това е хубава новина. Но съм сигурен, че с цената ще усерат целия пейзаж. Моето предположение ще е $800+ за Америка, а тук около 1800лв. С план 1200+. Цялата мистерия сега е в това, има ли голяма промяна в Tw или е същия скин с променени икони.. :)
    sladyrko
  • Осъзнаваш ли какво казваш? Даваш 1,000 за телефон, който се опитва да бъде камера, компютър, GPS и какво ли още не и не го бива кой знае колко в което и да е от всички тези неща. Ето защо хората не скачат на Samsung вече.
    muamamu1
  • Даже слушалките airpod са изкопирали .. Имам силни съмнения относно продажбите им
    Prasko1
  • Ха ха, забавен си.:) Кой, как и защо копира, няма никакво значение вече. Този път според мен Самсунг, ще имат рекордни продажби. Относно функциите - поне ги имат, изпърдени или не, знаеш че даваш 1000лв. за функционално устройство, а не за имидж... п.с. Всъщност аз спирам до тук по темата. Нека и другите да кажат нещо по нея. А това кой от нас е прав, ще се разбере с времето. Хубава вечер от мен!
    Ванката
  • Аз поне мисля че Samsung допуска очевидна грешка. Те се оплетоха в копиране на Фрути Ко и някакви изпърдени "функции" в "ръбчо".
    A4i
  • Добре, всеки си има мнение и аз уважавам твоето! Какво и как са показали Ксиоми не ме засяга. Лично за мен те не са фактор за избора ми на бъдещия флагман. Знаеш мнението ми за китайските джагатайки.:D А дали от Самсунг са се объркали, това само времето и продажбите, ще покажат.
    Ванката