Появиха се нови снимки и видео на Samsung Galaxy S8 Active

Появиха се нови снимки и видео на Samsung Galaxy S8 Active

Все още очакваме официалната премиера на Samsung Galaxy S8 Active и тя може би ще е съвсем скоро, което се подсказва от появата на куп изображения на телефона и допълнителни подробности за разликите със стандартното издание. Засега няма информация дали устройството ще се предлага на пазари извън Щатите (ясно е само, че отново ще се предлага от AT&T), но все пак се надяваме, че корейците ще решат да разширят предлагането му.

Източникът на кадрите е получил достъп до прототип на телефона от служител на Samsung и след това сподели снимки и видео на модела в Reddit и форума на Android Central, но по-късно материалите бяха изтрити. За щастие нищо не изчезва напълно от интернет и благодарение на ловки потребители можем да видим телефона в детайли. Като цяло новата версия споделя повечето от характеристиките на Galaxy S8, но има и някои съществени разлики. Предният панел на Galaxy S8 Active напомня на LG G6, защото телефонът е получил плосък дисплей за разлика от двустранно извития панел в познатите ни устройства.

Диагоналът на дисплея отново е 5,8”, а освен това е запазено и  съотношението му 18,5:9. Смартфонът е с номер на модела SM-G892A и запазва капацитивните бутони, а по отношение на конструкцията прави впечатление новата комбинация от метал и поликарбонатна пластмаса. Дебелината на телефона се е увеличила, което е свързано и с по-голямата батерия с капацитет 4000mAh. Останалите характеристики се запазват същите, но във видеото се забелязва и малка промяна в конструкцията на държача за карти.

Източник: Reddit, Android Central

  • Мдам, евалата, че са сложили голяма батерия! (yes)
    PoceH_BS