Появиха се първите рендъри на Samsung Galaxy Note10 lite

Появиха се първите рендъри на Samsung Galaxy Note10 lite

Очакваме Samsung да представи два lite модела във флагманските серии Galaxy S10 и Note10. Наскоро видяхме рендъри на предполагаемия Galaxy S10 lite, а сега благодарение на лийкъра @OnLeaks и сайта 91mobiles получаваме идея и как може да изглежда Note10 lite. За съжаление, от рендърите не стават ясни всички детайли около дизайна, но се виждат правоъгълната зона за основната камера и центриран в горната част на дисплея отвор за селфи камера.

На базата на досегашните слухове за Galaxy A81, както може би на някои пазари  ще се казва модела, знаем, че той може да има четворна камера. Тя вероятно ще се състои от 64MP сензор, 16MP с ултраширокоъгълен обектив, сензор с телефото леща за 2/5-кратен зуум, както и 3D ToF сензор.

Сред останалите очаквани параметри на Galaxy Note10 lite са екран с диагонал 6.5 или 6.7 инча с отвор за предната камера и вграден скенер за отпечатъци. От появата на устройство с модел SM-N770F в Geekbench, за което се предполага, че е Note10 lite, научаваме, че ще бъде използван чипсет Exynos 9810. Освен това може да е налична писалка S Pen с Bluetooth свързаност, както и 3.5 мм жак за слушалки.

Източник: 91mobiles

Оферти на деня


Втора употреба с гаранция