Рендъри показват Moto G8 Plus

Рендъри показват Moto G8 Plus

Благодарение на германския сайт WinFuture разполагаме с изображения на бъдещ смартфон на Motorola - Moto G8 Plus (XT2019), а евентуалната му премиера се очаква по-късно през месеца. Устройството може да предложи IPS екран с диагонал 6.3 инча, резолюция Full HD и прорез, в който е поставена 25MP селфи камера. Страничните рамки са значителни, а в горната е вграден говорител, който е възможно да е част от стерео озвучителна система.

Сред очакваните основни параметри на модела са чипсет Snapdragon 665, 4GB RAM, 64/128GB разширяема памет и батерия с капацитет 4000 mAh с поддръжка на технология за бързо зареждане Turbo Power. Като портове ще са достъпни USB Type-C порт и 3.5 мм жак за слушалки. Рендърите подсказват, че моделът ще включва стъклен гръб с четец на отпечатъци и ще се предлага в син и червен цвят.

В изображенията виждаме и наличието на тройна основна камера, която се състои от 48MP сензор, 16MP с ултраширокоъгълен обектив и зрително поле 117 градуса, както и 5MP за боке ефекти. Моделът най-вероятно ще разполага с функционалността за запис на стабилизирано широкоъгълно видео, която беше въведена с Moto One Action. Очаква се Moto G8 Plus да бъде представен на 24 октомври в Бразилия.

Източник: WinFuture

Оферти на деня