Появиха се рендери на Moto Z3 Play

Появиха се рендери на Moto Z3 Play

От началото на годината Motorola все още не е представила нови модели смартфони, но такива със сигурност ще има и през последните седмици научихме различни детайли за част от тях. Най-вероятно първо ще видим достъпните модели в серията G, но след това ни очаква и освежаване на флагманската серия Moto Z. Какво ще предложи тя? Със сигурност ще има съвместимост със съществуващите модули, което означава, че върху задния панел ще има контакти за връзка и кръгла зона около камерата, която служи за фиксиране на аксесоарите.

Наскоро устройството се появи и в сайта на FCC, което разкри част от характеристиките на модела с продуктов номер XT1929. Според информацията ни очакват чипсет Snapdragon 636, поддръжка на повече LTE честотни ленти, работа с една или с две SIM карти, 4GB RAM и 32GB или 64GB вградена памет. Дисплеят ще е с диагонал 6.1”, но заради съотношението от 18:9 не очакваме промяна във физическите размери спрямо Moto Z2 Play. Вероятно и батерията ще остане непроменена, а именно 3000 mAh.

Докато чакаме премиерата, в интернет се появиха и рендери, които са създадени по заводски CAD чертежи на устройството. Те показват форма, която прилича на Moto Z2 Play, но с дисплей, който покрива по-голямата част от предната страна. Сензорът за отпечатъци вече не се намира под екрана, а е преместен върху дясната странична повърхност под бутоните за контрол на звука. Според информацията размерите на корпуса са 156.4 x 76.47 мм, а дебелината е 6.65 мм, което е малко повече от тази на Z2 Play (5.9 мм). Рендерите показват липса на стандартен жак за слушалки, а за двойната камера се говори, че ще комбинира 12МР и 8МР сензори.

Източник: KillerFeatures, Android Police