Появиха се снимки и детайли за предполагаемия Nokia 5.2

Очакваме по време на Мобилния конгрес HMD Global да представи редица нови смартфони с бранда Nokia, а сред тях най-вероятно ще е и Nokia 5.2 (TA-1234). Сега благодарение на лийкъра Ивън Блас научаваме как може да изглежда той, както и част от характеристиките му. Блас пише за устройство с кодово име Captain America, което може да е свързано с дизайна на секцията с основната камера.

Устройството ще предложи 6GB RAM, 64GB памет за файлове и четворна основна камера. Споделените снимки показват наличието на четец на пръстови отпечатъци на гърба и капковиден прорез в дисплея. Според Блас смартфонът ще е наличен от 4 март в САЩ с цена около 180 долара. Предходното поколение в серия 5 беше представено по време на миналогодишния Мобилен конгрес и имаше стартова цена 219 евро.

Ако данните се потвърдят, те ще опровергаят наличните досега слухове, според които моделът ще предложи двойна основна камера. Изтекла през миналата седмица информация сочеше, че Nokia 5.2 може да предложи чипсет Snapdragon 632 в комбинация с 3/4GB RAM, 32/64GB памет за файлове и батерия с капацитет 3500 mAh. Освен това се споменаваше и наличието на LCD екран с диагонал 6.2 инча.

Източник: Twitter

Финтех революцията е вече факт. Разбери как да сложиш целия си портфейл в смартфона.

  • Значи едни слухове опровергават други слухове ◉‿◉ .
    Kuzmanow