Появиха се снимки на LG Velvet

Появиха се снимки на LG Velvet

Очаква се LG да представи новия си смартфон с името Velvet на 7 май, като устройството ще предложи интересен дизайн. Вече видяхме някои негови рендъри, както и кратък промоционален клип.

Препоръчани оферти

Сега благодарение на публикация в Cafe Naver разполагаме и с реални снимки на устройството, както и с информация за основните му характеристики. Отново виждаме подредбата на сензорите в основната камера, която наподобява дъждовни капки.

LG Velvet ще предложи 6.7-инчов дисплей с резолюция 1080p, съотношение на страните 20.5:9 и капковиден прорез, в който е поместена 16-мегапикселова селфи камера. Сред останалите параметри са чипсет Snapdragon 765 с 5G модем, 8GB RAM, 128GB разширяема памет и батерия с капацитет 4300mAh.

Основната камера се състои от 48MP сензор, 8MP с ултраширокоъгълен обектив и 5MP за боке ефекти. Звуковата система включва стерео говорители и два висококачествени микрофона с опция за запис ASMR. Корпусът на модела има сертификация за IP68 прахо- и водоустойчивост, а размерите му са 167.2 х 74.1 х 7.9 мм при тегло от 180 гр. LG Velvet ще се предлага в бяло, черно, зелено и градиентен цвят между розово и оранжево. Очаква се продажбите му в Южна Корея да започнат на 15 май.

Източник: Cafe Naver