Появиха се снимки на Redmi K30

Появиха се снимки на Redmi K30

Вече знаем, че следващото поколение на успешната серия смартфони Redmi K20, ще се появи официално през декември, а наскоро основният модел в нея Redmi K30 е преминал процеса по сертификация в CCC. От там става ясно, че продуктовият код на устройството е M2001G7AE, както и че ще се продава със зарядно с мощност 30W. Потвърждава се и информацията, че това ще е 5G смартфон, тъй като в описанието откриваме надпис „5G Digital Mobile Phone“.

Междувременно в китайската социална мрежа Weibo се появиха и снимки на устройството в специален защитен калъф, които впоследствие бяха свалени. В тях виждаме част от основните параметри на Redmi K30, включително графичен ускорител Adreno 618, който е част от чипсета Snapdragon 730, както и дисплей с честота на опресняване 120Hz.

Смартфонът има отвор в екрана за двойна селфи камера, като е доста вероятно по този начин да изглежда и K30 Pro. Припомняме, че Redmi K20 и K20 Pro са идентични на външен вид. В софтуерно отношение ще е налична MIUI 11, но на този етап не сме сигурни дали ще е базиран на Android 10.

Източник: Weibo

Оферти на деня