Появиха се снимки на Xiaomi Mi 10 Pro

Очакваме следващата седмица Xiaomi да представи новата флагманска серия смартфони Mi 10, а междувременно в китайската социална мрежа Weibo се появиха и първите реални снимки на Mi 10 Pro. На първо място виждаме, че екранът на този модел ще е извит двустранно и в горния му ляв ъгъл има отвор за селфи камера.

Препоръчани оферти

Според детайлите, споделени заедно с изтеклите снимки, Xiaomi Mi 10 Pro ще разполага с чипсет Snapdragon 865, което стана ясно преди време, а дисплеят може да е с честота на опресняване 90 или 120 херца. На гърба виждаме четворна камера, която се очаква да включва 108-мегапикселов сензор.

В долната част на конструкцията откриваме USB Type-C порт, отвор за високоговорител и слот за карти. Хардуерните бутони за включване и управление на силата на звука са поставени отдясно на конструкцията, а в горната ѝ част са налични отвори за високоговорител и микрофони.

Налична е и снимка на предполагаемия адаптер за зареждане от комплекта, който поддържа зареждане при 65W. Новата серия устройства трябваше да бъде представена на 11 февруари, но според информация от PlayfulDroid може да е изместена за 13 февруари. Освен това е възможно премиерата да бъде осъществена само с онлайн излъчване заради разпространението на новия коронавирус.

Източници: Ithome (1), (2)