Появиха се видео и рендъри на iPhone XR 2019

Появиха се видео и рендъри на iPhone XR 2019

iPhone XR е най-продаваният в САЩ модел от новите телефони на Apple, което ни кара да очакваме с интерес неговият наследник. От известно време започна да се появява  информация за него, но сега благодарение на @OnLeaks разполагаме с рендъри и видео на бъдещото устройство, което може да носи името iPhone XE. Дизайнът на модела остава до голяма степен непроменен с едно голямо изключение - квадратната зона за основната камера, в която са поместени два сензора и LED светкавица.

В предната част на смартфона отново виждаме дисплей с прорез, в който ще се намират компонентите за системата Face ID. По информация на OnLeaks, LCD екранът на iPhone XE ще е с диагонал 6.1“ и резолюция 1792 x 828 пиксела. В долната част на корпуса откриваме Lightning порт и отвор за високоговорителя. Бутонът за включване е разположен отдясно на конструкцията, където е и поставката за SIM карта. Бутоните за управление на силата на звука и за заглушаване са отляво.

Очаква се размерите на смартфона да са 150.9 x 76.1 x 7.8 мм, като дебелината ще достига 8.5 мм при модула с камерите. Сред възможните параметри на устройството са чипсет A13 Bionic (използващ 7nm+ производствен процес на TSMC), двойна основна камера (12MP широкоъгълен + 12MP телефото обективи) и батерия със същия капацитет като настоящия модел. Както обикновено очакваме премиерата на новите модели iPhone през септември.

Източник: Pricebaba

Оферти на деня

 • Наистина Стив никога не би допуснал подобна асиметрична грозотия ! Известно е колко голям любител и специалист беше в областта на дизайна !
  Боби13
 • Стив Джобс (лека му пръст), навремето винаги правеше някакво социологическо проучване преди да извади новия айфон, как ще го приемат масите. Сега не мога да разбера, защо вземат такива неадекватни решения от дизайнерско естество. При Mate 20/20 Pro поне е центрирано и изглежда добре, а тия са го цопнали горе в ъгъла. Като копират поне да е от P30/30 Pro - страхотен дизайн!
  Ванката
 • Грозно на квадрат. :lol: Е все ще се намери на някой да му се хареса, но... Нищо общо с квадрата на Mate 20.
  Вито
 • Само на мен ли това с квадратната камера ми се струва много грозно?
  apolon25
 • Какво ще рече Рендери Някоя изтормозена ПР ка уж изпуснала снимка и аз трябва да изпадам в екстаз от новия телефон Сори но това е га ти простотията
  andrianivanov